Perinteisen sukset ja hiihtomonot esittelyssä

Perinteisen sukset ja monot löytyvät taas kaapista, viimeksi omistanut omat sukset ja monot varmaan joskus ysärillä. Nyt olikin vihdoin ja viimein aika ottaa myös hiihto mukaan omiin lajeihin joita harrastaa. Tällä kertaa tulee hiihdosta ihan lyhyt postaus ja vastataan kyselyhin hiihtovarusteista. Perinteisen sukset ja hiihtomonot pertsaan otetaan nyt käsittelyyn. Sukset ovat Salomon S/Race pitopohjasukset joissa on prolink shift siteet, hiihtomonot ovat Salomon S/Race CL-Prolink perinteisen hiihtomonot

Salomonin perinteisen sukset ovat olleet ahkerassa käytössä

Salomon S/Race perinteisen sukset

Salomonin tämä malli on suunnattu aktiiviharrastajalle/ kilpakuntoilijalle ja sanoisin, että menevät myös kuntoilijalle. Salomon S/Race suksi on kevyt ja varma karvapohjasuksi. Suksen pohja kestää kulutusta hyvin ja on liukas, suksen profiili ja kennorakenne antaakin näin aloittelijallekin hyvän tuntuman latuun ja lumeen joka liulla. eSkingrip+ pitokarva on taas helpottanut lajin opettelua koska se antaa hyvän pidon, olen nyt päässyt testaamaan suksea niin nollassa kuin parin kympin pakkasessa ja tuolla haitarilla on pito ollut suksessa hyvä. Ihan vielä en ole näin alkajana osannut riittävästi hyödyntää suksen Prolink Shift sidettä, side on siis siirrettävissä eteen- ja taakse. Tällä saa nopeasti kesken hiihtolenkin haettua optimaalinen luisto/pito.

Lajiin vasta tutustuneena sanoisin, että suksen parhaat puolet ovat ehdottomasti tasaisen varma pito, miellyttävät hiihtää eikä tule mitään yllätyksiä sekä erinomainen tuntuma latuun.

Salomon S/Race CL-Prolink perinteisen monot

Diabeetikkona jalat ja niihin hyvin istuvat kengät ovat itselleni yksi tärkeimmistä asioista. Samoin on monojen kanssa. Nämä monot ovatkin istuneet jalkaani todella hyvin ja ovat antaneet hyvät tuntuman. Viikon sisään kun on pitänyt jaloissa ennemmän monoja kuin juoksukenkiä niin hieman mietitytti mitä jalat tästä tykkäävät, hyvää tykkäsivät ja Salomon S/Race CL-Prolink monot yhdessä merinovillasukkien kanssa on ollut täydellinen kombo. Nämä Salomonin monot on kantakupista vahvistettu hiilikuidulla, tämä yhdessä Race ulkopohjan kanssa takaa suorituskyvyn, voiman välityksen ja hiihdettävyyden. Perinteisen hiihtomonoissa on Second Skin vuori, kantapäässä oma säätömahdollisuus sekä pikanauhoitus etupuolella tekevät sen, että monot istuvat jalkaan hyvin ja antavat hyvän suorityskyvyn.

Hiihtoon sekä juoksuun tarvitaan energiaa ja hiilihydraatteja, joko olet lukenut juttumme hiilareista?

Share this post: