Mission completed!

Mitä sitä muutakaan tekisi perjantai-iltana työpäivän päätteeksi, kuin vaihtaisi lenkkarit jalkaan ja lähtisi juoksemaan?
Mies soitti, kun oli koiran kanssa lenkillä, että mene sitten varovasti, tien pinnat on hieman liukkaat. Nastakenkiä en kuitenkaan valinnut tällä kertaa jalkaan vaan lähdin varovaisin askelin kohti Naantalia. Miehelle sanoin, että joko juoksen puolet jäljellä olevasta vajaasta 15 kilsasta tai sitten jos juoksu kulkee niin hoidan koko pätkän pois alta.

Jouluna oli luntakin 🙂

Joulukuun alkupuolella tajusin siis, että mulla oli vajaa 75 kilsaa juostavana, jotta saisin täyteen 1000 juoksukilometriä tälle vuodelle. Sehän oli pakko saada juostua jos terveenä saa pysyä. Ja nyt tarkoitan ilman flunssaa, sillä pakkohan se on hieman mieleltään sairas olla, kun vapaaehtoisesti juoksee tuollaisiakin määriä.
Se ei ole vielä ihan hirveän suuri määrä koville juoksijoille, mutta itselleni kyllä. Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, on vastoinkäymisiäkin vuoden aikana ollut ja välillä tuntui siltä, ettei terveenä saa olla ollenkaan.

Alkulenkistä mietin jo, että saa nähdä kuinka pitkälle pääsen pyöräteitä pitkin juoksemaan ennen kuin on pakko kääntyä. Pohkeet veti jumiin, koska jännitin koko ajan liukastumista. Jossain vaiheessa, noin matkan puolivälissä, kun olin jo päässyt Naantaliin saakka kotoa, huomasin, että pohkeet eivät enää jumittaneet ja askel rullasi muutenkin ihan. mukavasti. Ei siis tarvitse ottaa bussikyytiä kotiin 🙂

Olin tarkkaan laskenut miten paljon mun pitää juosta, jotta tavoite täyttyy ja kun puoliväli tuli vastaan, käännyin kotia kohti. Kotimatka sujui huomattavasti kevyemmin ja siinä samalla musiikkia kuunnellessa matka taittui lähes huomaamatta.

Nyt tuo tavoite on täyttynyt ja suunnitelmissa on pitää juoksutaukoa pari-kolme päivää ja aloittaa uusi vuosi uudella tavoitteella 😉

Huomenna joogaa ja lepäilyä!

Ihanaa viikonloppua ja Uutta Vuotta kaikille!

Share this post:

2 Comments
  1. Tanja

    Hienoa Anne! On aina yhtä mahtavaa saavuttaa tavoitteita 🙂
    Nappaan tuon sinun juoksuhaasteesi talteen ja lähden mukaan, kiitos kutsusta 🙂

    Hyvää uutta vuotta sinulle ja kepeitä kilsoja 🙂

Comments are closed.