Mä juoksin!!


Näitä juoksukelejä alkaa melkein olla ikäväMikä mahtava tunne käydä juoksemassa melkein 4 viikon tauon jälkeen, eikä edes kroppa reistaillut! Siitä on siis melkein 4 viikkoa aikaa, kun viimeksi olin Vauhtisammakon treeneissä ja sen jälkeen alkoi pieni juoksutauko. Vasen pakara/reisi/lonkka kiukutteli oikein urakalla. Juoksun sijasta olen käynyt salilla spinningiä polkemassa. Salitreenit on kuitenkin tehty ihan normaalisti.
Aloin jo ihmettelemään, että mikä sitä mun vasenta kinttua oikein vaivaa. Kävin alkuviikosta hierottavana Vauhtisammakon tiloissa Kimmolla. Vika löytyi suht nopeasti ja pääsyyllinen on kuulemma pieni pakaralihas. Oli ihan lahjakkaasti jumissa, ainakin näin Kimmo sanoi mulle. Onneksi syyllinen löytyi niin nyt tietää mihin pitää panostaa. Pienen pakaralihaksen venyttelyyn siis.

Tänään sitten uskaltauduin juoksemaan pienen lenkin pitkän pitkän ja piinaavan tauon jälkeen. Piti juosta kevyttä 7.30-8.00 minuutin kilometrivauhtia, mutta en vaan osaa juosta niin hiljaa. Tai sitten oli liikaa intoa 🙂 Keskivauhdiksi jäi 6.40 min/km ja matkaa taittui noin 3,5 km. Pidemmällekin olisin voinut juosta, mutta maltti on valttia. Sunnuntaina sitten pidempi kevyt lenkki kivassa seurassa. Ollaan menossa Joulujuoksua juoksemaan. Sehän on se Pelastakaa Lapset ry:n hyväntekeväisyysjuoksu, josta mainitsin aiemmin


Muistaahan kaikki vielä tuon Uniikkilandian joululahja-kampanjan?
Pääset katsomaan sen tästä. (adlink/mainoslinkki)

Kampanja on voimassa 14.12.2014 saakka, eli sunnuntaihin asti on aikaa shoppailla joululahjoja. Löytyy ICE-turvarannekkeita, avaimenperiä, lemmikeille nimilaattoja, lapsille turvariipuksia ja vaikka mitä.

Käy ihmeessä tutustumassa!

Share this post: