Lumi tuli ja lumi suli

Ensilumi satoi tänne Turun seudulle torstaina. Oli se taas niin mukava huomata miten vähäkin lumen määrä valaisee muuten niin tummaa ja synkkää marraskuuta. Koirakin oli innoissaan kun pääsi lenkille lumeen juoksemaan. 
Ei siitä kuitenkaan kauan saatu nauttia, koska perjantaina jo lähes kaikki lumi oli poissa. Nyt keli on taas tutun harmaata ja kuraista. 
Töissä nenä punaisen heti aamusta

Perjantaina meillä töissäkin vietettiin Nenäpäivää, kerättiin rahaa erilaisilla tempauksilla ja myynneillä. Kävi meillä vieraitakin, Pekka Hyysalo kävi kertomassa tarinaansa ja Fight Backista meille. Aina se vaan jaksaa vaikuttaa. 
Illalla meillä oli myös tiimin virkistysilta, joka ei mennyt ainakaan ruokailun osilta aivan putkeen, ruoka oli kuivaa, kylmää ja pahan makuista ja lisäksi aikataulu meni ihan päin puuta vaikka ravintolalla oli tiedossa kaikkien ruoat ja meidän aikataulutus etukäteen. Reklamaatiot meni sinne suuntaan.
Pekka Hyysalo ja Fight Back

Sunnuntaina tuli nukuttua suhteisen pitkään, mulle jopa yllättävän pitkään, koska nousin vasta puoli kymmenen aikaan. Yleensä ollaan viikonloppuisin oltu jo salilla tuohon aikaan. Nyt meni vähän myöhäisemmäksi, mutta aamupalan jälkeen lähdin joka tapauksessa kohti salia ajamaan, kun tuo mies jäi vielä kotiin parantelemaan selkäänsä. Sai jostain noidannuolen tai jotain sinne päin muutaman päivä sitten. Eikä sen flunssakaan ole vielä parantunut, kauhea yskä koko ajan vaan.
Vaikka eilen oli isänpäivä, ei sali silti ihan tyhjänä ollut. Muutama salilta tuttu kasvo siellä näkyi, mutta ei tarvinnut pahemmin jonotella laitteille tai ahtaasti treenailla. Mulla oli uuden treeniohjelman kolmas päivä. Vuorossa oli kyykkyä, maastavetoa suorin jaloin ja käsipainoilla, pystypunnerrusta, leukoja ja punnerruksia. Nopea ohjelma, mutta tehokas. Illalla pääsin vielä palauttelemaan jalkoja Vauhtisammakon sunnuntailenkille, joka oli noin 50 minuutin juoksu. Juoksuun olikin aivan loistava keli, melkein +10. 
Lenkin jälkeen kotiin saunomaan ja syömään iltapalaa. Iltapalan jälkeen olikin hyvä mennä sohvalle mahan ja miehen viereen makaamaan ja katsomaan yhtä mun lempparisarjoista, Kostoa. Uusi tuotantokausi alkoi eilen, jee!! 
Uusi viikko alkoi yhtä synkkänä ja harmaana kuin edellinen päättyi. Töistä suuntasin auton nokan kohti salia ja voin vaan todeta, että ei ollut yhtä hiljaista kuin eilen. Vähintään 50 muutakin treenaajaa oli päättänyt treenata tänään, just tänään, kun mullakin oli salipäivä. Jotenkin sain treenit tehtyä ilman, että jouduin pahemmin jonottelemaan mihinkään. Maastavedot ja jalkatreenit tuli vietyä läpi kunnialla. 
Tuli muuten käytyä kaupassakin ja lopulta löysin Wheyhey proteiinijätskiä. On sitä metsästettykin kissojen ja koirien kanssa viimeisen kuukauden ajan. Tai oikeastaan siitä lähtien kun Liikuntapäiväkirjan Jaanaba siitä mainitsi blogissaan. Ja sanon vaan, että paras olla hyvää, kun hintakin oli aika suolainen. Jos se on hyvää niin siitä voikin maksaa silloin tällöin sen 3,50€ purkillisesta. 
Kerron sitten oliko hyvää, kunhan ensin saan ruoan syötyä ja jälkkäriksi jätskiä.
Nyt vaan loppuilta pyykinpesua, koiran lenkittämistä ja loikoilua. Siitä se viikko taas käynnistyy 🙂


Share this post:

2 Comments
  1. Junsu

    Protskujätskii!!?? Nyt mä kiinnostuin. Mistä saa?? 😀

  2. Tanja

    Hyvää oli! 🙂 Ainakin Länkkärin Cittarissa oli eilen ja kuulemma Prismassakin pitäis olla. On vaan usein loppu kaupoista, mekin ekaa kertaa bongattiin niitä eilen ja kuukauden ajan ollaan metsästetty ainakin 🙂

Comments are closed.