Loman jälkeen koittaa arki

Kaikki mukava loppuu aikanaan… niin myös loma. Lomasta myöhemmin kuvineen hieman enemmän.

Rottnest IslandVuosi vaihtui meidän perheessä hiljaisissa merkeissä. Palattiin lomareissulta Uuden Vuoden aattona ja kotiuduttiin alkuillasta, kun oli saatu haettua koira hoidosta ja käyty kaupassa nopeasti.
Itse nukahdin sohvalle jo kymmenen aikaan ja heräsin vasta 12 aikaan kun ulkoa alkoi kuulua enemmän pauketta ja rakettien ääniä. 
Koira makasi sohvalla mun jaloissa eikä pahemmin välittänyt äänistä.

Tänään oli jo työpäivä ja tietysti aikaeron vaikutus tuli vasta tänään. Heräsin jo puoli viiden jälkeen aamulla enkä millään saanut enää unta. Siinä sitten vähän aikaa pyöriskelin ennen kuin nousin ylös kuudelta.
Töiden jälkeen käytiin koiran kanssa puolentoista tunnin reipas kävelylenkki, jonka jälkeen maistui salaatti savustetun kalan kera. 

Huomenna aamulla ollaan menossa salille ennen töitä, joten kohta pitäisi jo mennä nukkumattia kutsumaan. 
En olekaan käynyt salilla marraskuun alun jälkeen ollenkaan. Tuolloin tuli tauko keuhkokuumeen takia ja en tuntenut itseäni tarpeeksi terveeksi ennen lomaa jotta olisin mennyt salille rehkimään. Taukoa on siis ollut melkein kaksi kuukautta. Voi olla huomisen jälkeen paikat kipeinä. 
Lauantaina vuorossa on aamulla kevyt juoksulenkki, Ikeassa käynti ja ruokailu meillä kotona ystävien kanssa. 

Serkkuni tarjosi meille paljon hyvää syötävää ja yhtenä uutuutena oli Focaccia leivän kanssa syötävä Dukkah-mausteseos. Leipä kastetaan oliiviöljyyn ja sen jälkeen Dukkah-seokseen. Ja oli niin hyvää, että piti kotiin ostaa purkki tuota mausteseosta, mutta lähtötohinoissa se unohtui. Eipä sitten muuta kuin itse tekemään tuota seosta. Tänään ostin tarvikkeet ja sain juuri äsken mausteseoksen purkkeihin. 
Vielä ei olla sitä maistettu, mutta jos se on syötäväksi kelpaavaa, voin laittaa reseptin myös tänne puolelle.

Uuden Vuoden lupauksia en ole tehnyt aiemmin enkä tee nytkään.
Ainoastaan itseni haastamiseksi olen jo viime kesänä päättänyt sen puolimaratonin juoksemisen kesällä.
Siihen on nyt hyvä tähdätä.


Share this post: