Pieni kosketus talveen

Tulihan sitä lunta viimeinkin viikonloppuna. Ja kyllä oli valoisaa ulkona!
Miten se pieni määrä lunta voikaan piristää niin paljon pitkän syksyn jälkeen. Koirakin oli ihan hulluna ja meni kuono edellä lumessa.


Nyt kuitenkin tuo lumi on jo poissa ja tilalla taas mustaa ja pimeää. Ja todella varovasti saa kävellä tuon otuksen kanssa ettei kumpikaan katko jäseniään.

Hieman olen fiilistellyt Joulua, vaikkakaan en sen enempää ole kotona joulua laittanut. 
Puolitoista viikkoa sitten leivotut piparit on syöty ja kaupasta ostettu lisää. Glögiä on juotu ja jouluruokaakin saatiin maistella viikonloppuna miehen isovanhempien luona, ja hyvää oli!

Tänään kävin tekemässä viimeiset ostokset ennen reissua ja huomenna pitäisi saada pakattua valmiiksi. Hieman jo aloittelin tuossa sunnuntai-iltana, mutta suurin osa on vielä jäljellä. Torstaina on suunnitelmana tulla hieman normaalia aiemmin töistä kotiin, hakea matkatavarat ja koira ja suunnata auton nokka kohti pääkaupunkiseutua. 
Koira tiputetaan vaarille (mun isälle) hoitoon ja itse jatketaan Helsinki-Vantaalle hotelliin yöksi. Lento lähtee perjantaina aamulla klo 7 joten tuo hotelliyöpyminen kentän vieressä oli paras vaihtoehto.

Lauantaina olisi tarkoitus astua Australian maaperälle noin klo 15 paikallista aikaa, joka on siis klo 9 aamulla Suomen aikaa. Lämpötilat huitelevat siellä 38-40 asteen paikkeilla, joten kylmä ei pitäisi ainakaan tulla.

Alkaa täällä suunnalla matkakuume kohota jo jonkun verran. 

Mukavaa loppuviikkoa ja toivotaan, että tänne se valkoinen joulu saataisi vielä.


Share this post: