Lisäpotkua ja mukavuutta juoksuun

Parin viikon takaisilta GoExpo 2014 messuilta tarttui mukaan kotiin myös uudet juoksuvyöt. Vanhaan vyöhön sai kiinni kolme pientä nestepulloa ja vyö oli aika epämukavan tuntuinen ja lisäksi meillä oli ollut käytössä vain tuo yksi yhteinen juoksuvyö.
Nyt kun molemmat kuitenkin meinataan juosta tuo puolimaratoni, niin oli jo jonkin aikaa ollut suunnitelmissa ostaa toinenkin juoksuvyö. 
Mieheni diabeteksen vuoksi piti myös saada vyö johon saa kiinni myös energiageelit varmuuden vuoksi. 
Messuilta löysimme Fitleticin juoksuvyöt, nesteytysvyöt, joihin saa kiinni kaksi hieman isompaa juomapulloa kuin aikaisemmat olivat, lisäksi siihen saa mukaan ainakin kaksi energiageeli-pakkausta ja keskellä edessä on juuri iPhonen mentävä lokero, saa musiikin helposti mukaan. Vyö on todella mukavan tuntuinen ja tukevaa tekoa. Lisäksi pulloissa on todella hyvä juomamekanismi. Ei tarvitse hampailla tai sormin yrittää ensin avata korkkia, vaan pulloa napakasti painamalla siitä tulee juomaa ja kun päästää irti, lakkaa juoman tulo myös samalla. Todella kätevä! 
Vyöhön saa myös ostettua ”lisäosia” esimerkiksi lisää juomapulloja taskuineen.
Oli siis pakko ostaa molemmille omat uudet vyöt ettei tule kateutta 🙂


Fitleticin tuotteita voi kysellä ainakin Facebookin kautta Koukussa juoksuun / On Running Finland sivustolta.Juoksujuomana meillä on ollut viime aikoina jo aiemmin mainostamani jaksamisjuoma.
Jaksamisjuoma sisältää Masajo Oy:n intiaanisokeria, ruususuolaa ja vettä. Itse olemme lisänneet siihen vielä hieman Maca-jauhetta ja maun vuoksi sokeroimatonta mustaherukkamehutiivistettä (olipa kauhea sanahirviö).
Jaksamisjuomaa mainostetaan myös diabetikoille sopivana, koska se ei nosta verensokeria vaikka siihen tulee tuota intiaanisokeria. Ja totta se on. Mieheni on käyttänyt jaksamisjuomaa nyt noin kolme viikkoa ja ei nouse veren sokeriarvot. Ja auttaa kyllä jaksamaan, saa pientä lisäpotkua treeneihin.
Aamuisin jaksamisjuoma herättää myös kropan sopivasti salitreenejä varten. Kaksi kertaa viikossa kun meillä on herätys jo klo 5, että ehtii salille ennen työpäivän alkua. Suosittelen kokeilemaan molempia, sekä tuota juoksuvyötä että jaksamisjuomaa. Molemmat samalla kertaa 🙂


Näillä eväillä me ainakin tähdätään kohti kesää ja Forssan Suvi-iltaa!

Share this post: