Lähde mukaan kevään ulkotreeneihin!

Vaikkakin talven pakkaset paukkuvat nurkissa vielä, on silti aika pikkuhiljaa siirtää katse kohti tulevaa kevättä.

Olen saanut jonkin verran kyselyitä ryhmätreeneistä ja TRX-treeneistä ja pienen harkinnan jälkeen olen päättänyt yhdistää ne. Koska pelkkiä TRX-treenejä varten tarvitsisi olla suhteellisen iso tila ja muutama setti hihnoja, ei tämä osio toteudu ainakaan lähiaikoina.

Tein nyt kompromissin ja huhtikuun alussa alkaa ulkotreenit pienryhmälle joko Turussa tai Raisiossa, mahdollisesti molemmissa jos saadaan tarpeeksi porukkaa kasaan. Treenit pidetään perjantai-iltana, lauantaiaamupäivänä tai sunnuntai-iltapäivällä tai -iltana, tämä on vielä kartoituksen alla ja nyt sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa näihin.

Kerro alla kommenttikentässä kumpi paikkakunta olisi sinulle parempi vaihtoehto ja mikä mainituista ajankohdista olisi sopivin.

Treenivälineinä on oma keho, kahvakuula, tekniikkatikkaat, portaat, TRX-hihnat ja muita ulkotreeniin sopivia välineitä.
Treeneissä kehitetään lihaskuntoa ja aerobista kestävyyttä.

Ryhmäkoko on vähintään 6 ja enintään 10-12 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova ja laskutetaan, kun kasassa on vähintään 6 ilmoittautumista.
Lisätiedot ilmoittautumisesta tulee, kun paikka ja aika on päätetty.

Ota kaveri mukaan ja lähde treenaamaan Heleä Trainingin kanssa!

Tämän 10 treenikerran setin saa nyt hintaan 120€ ja maksun voi suorittaa joko laskulla, Smartum-seteleillä tai ePassilla.

(Toukokuussa 2 viikonloppua, Bodom Trail ja Karhunkierros sekä kesäkuussa yksi, Juhannus,  jolloin ei treenejä ole ja tämä on huomioitu treenikerroissa)

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: