Kesäaika jäi taakse, miten motivaation kanssa?

Kellot siirrettiin viime yönä talviaikaan ja nyt kesä on pelkkä muisto vain. Onneksi kesältä on paljon hyviä muistoja. On kesälomareissua perheen kanssa, juoksutapahtumia, omia ennätyksiä, ihania kesäiltoja ja rentoa olemista. Mun kesään mahtuu myös muutosta uuden työpaikan muodossa ja olenkin jo sopeutunut uuteen työhön mielestäni hyvin ja uudet työkaveritkin on aivan ihania.
Tänään aamulla herätessäni ajattelin, että tämä aamu kaipaa polttoaineeksi jotain muuta kuin kaurapuuroa, jota tulee syötyä lähes joka arkiaamukin. Niinpä herättelin taas henkiin joskus aiemminkin tekemäni banaani-kaneliletut. Paistoin itselleni lettuja ja kaadoin niiden päälle eilen Terve Olo-tapahtumasta ostamaani Ginger Peoplen inkiväärisiirappia. Ja voin sanoa, että oli herkullista! Loppui kesken tuo aamupala 😀

Banaani-kaneliletut inkiväärisiirapilla

Usein syksyn tullessa voi treenimotivaatio kadota ainakin hetkeksi. Ei huvita lähteä ulos juoksemaan, kun on vaan märkää ja pimeää. Raittiin ilman puute voi myös aiheuttaa pientä masentuneisuutta ja ei välttämättä saa aikaiseksi edes lähteä salille. Itse käyn onneksi juoksemassa isolla porukalla tiettyinä viikonpäivinä, joten sinne on helpompi saada itsensä lähtemään kuin yksin maantien laitaa tarpomaan. Salijäsenyyden vaihdoin juuri uudempaan ja suurempaan saliin. Siellä on tilaa treenata eikä tarvitse pahemmin odotella vuoroaan. Eilen kävin päivällä tekemässä yläkroppatreenin ja siihen perään juoksin vielä juoksumatolla reilun puolen tunnin nopeatempoisen pyrähdyksen. Huomasin, että tuo voisikin olla itselleni hyvä keino totuttaa kroppaa lämpimässä juoksemiseen, sillä sisälämpötila on aina siellä +20 asteen paikkeilla. Mulle tuo lämmin keli on aina ollut kompastuskivi. Ehkä siihenkin voi tulla vähän helpotusta, kun saan astmalääkityksen kohdilleen. Sain uuden lääkkeen pari viikkoa sitten, mutta vielä en ole käynyt juoksemassa sen vaihtamisen jälkeen flunssan takia. Tiistaina on tarkoitus mennä juoksemaan sitten ihan kunnolla.

Tuossa keväällä kerroin siitä, miten itse saan välillä uutta treenimotivaatiota uusista treenivaatteista. Tuo kirjoitus tuli mieleeni tänään, kun Tritanium Finland oli jakanut Instassa tuolloin julkaisemani kuvan. Käykää lukaisemassa tuo juttu täältä.

Treenivaatteita Tritaniumilta

Kuulen mielelläni muiden motivaattoreista. Mikä saa juuri sinut motivoitumaan ja lähtemään treeneihin silloinkin, kun se sohva kutsuisi houkuttelevammin?

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Share this post: