Terve Olo-tapahtuma

Pääsin viikonloppuna yhteistyökumppani Evoken kautta tutustumaan Turussa ensimmäistä kertaa järjestettyyn Terve Olo-tapahtumaan. Tuo tapahtuma järjestettiin samaan aikaan Osaava Nainen ja Outlet-tapahtumien kanssa. Osaava Nainen-tapahtumassa olen käynyt aiemminkin Turun Messukeskuksen kutsumana.

Tarkoitus oli lähteä tapahtumaan ystävän kanssa, mutta hänelle tuli este, joten lähdin rauhassa omaa tahtia kiertelemään eri osastoja ja tutustuin tarjontaan. Aloitin Terve Olo-puolelta ja lähes heti osastolle päästyäni näinkin Evoken ja Ginger Peoplen yhteisen standin. Menin moikkaamaan poikia ja mukaan kotiinviemisiksi lähti muutama Evoken proteiinipatukka ja valtava määrä inkiväärituotteita. Evoken tuotteet ovat itselleni tuttuja jo reilun vuoden takaa. Heidän proteiinimehujaan on käytetty treenin jälkeen palkkarina, lettujen nesteenä ja myös ihanan raakakakun maustajana. Tuon kakkureseptin voisin julkaista lähiaikoina uudestaan, jos jollain olisi tarvetta leipomuksille 🙂

Ginger People tuotteet olivat itselleni oikeastaan uusi tuttavuus. Gin Ginsejä, inkiväärikarkkeja olen aiemmin maistanut ja muistaakseni myös niistä kertonutkin. Nyt pääsen tutustumaan muihinkin heidän tuotteisiin ja yhtä ehdin jo sunnuntaina aamulla testata, kun paistoin banaani-kanelilettuja, joiden päälle kaadoin sopivasti inkiväärisiirappia. Ja voi että kun oli hyvää! Ihana inkiväärin maku ripauksella makeutta, ja vielä luomua. Tuota yhdistelmää voin suositella hyvin mielin testaamaan!

Inkiväärisiirappi

Inkiväärisiirapin lisäksi mukaan kotiin tuli luomu inkiväärimehua, joka on 100% inkivääriä. Luulisi flunssan pysyvän loitolla, kun ottaa shotin päivässä tuota mehua. Vielä on testaamatta inkiväärilevite, marmeladin tapainen tuote, joka kuulemma sopii loistavasti vaikka juustojen kanssa ja murskattu inkivääri, jolla voi helposti maustaa vaikka itämaista ruokaa tai smoothieta.

Inkiväärimurska

Inkiväärimehu

Inkiväärilevite

Tuota Ginger Peoplen kotisivua selatessani huomasin, että sieltä löytyy myös reseptejä. Testiin menee ainakin nuo lämpimät juomat nyt, kun syysillat pimenevät ja jouluaika alkaa lähestyä. Perinteisen glögin tilalla voisi tarjoilla vaikka Ginger totia. Hyvää juotavaa ja erittäin terveellistä. Uskon, että kaikki ovat jo kuulleet inkiväärin terveysvaikutuksista 🙂

Edellä mainittujen Evoken ja Ginger Peoplen lisäksi löytyi tapahtumasta kivasti muitakin itseäni kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Oli terveyteen ja liikuntaan liittyviä tuotteita, mutta myös kauneudenhoitotuotteita ja palveluita. Törmäsin siellä myös Kauneushuone Mandarinen naisiin, jotka näin viimeksi viime keskiviikkona, kun kävin aivan liian pitkän tauon jälkeen kasvohoidossa heillä. Itselleni tuo Terve Olo osasto oli se josta löysin eniten kiinnostavia tuotteita. Osaava Nainen ei ehkä ole niinkään minulle suunnattu. Vaikka olenkin joskus aiemmin ommellut lapsille vaatteita, siis silloin, kun he vielä olivat niin pieniä, etteivät vielä sanoneet vastaan, jos piti pukea päälle äidin tekemiä vaatteita, niin enää ei aika riitä sellaiseen eikä ehkä mielenkiintokaan tarpeeksi. Pari-kolme vuotta sitten tein kyllä kuopuksen kanssa jotain pientä jouluksi. Reilu 10 vuotta sitten tein jopa joulukortteja itse.
Outlet-tapahtumalta olin ehkä odottanut enemmän.  Ajattelin, että sieltä voisi löytyä edullisesti hyviä tuotteita, mutta joidenkin standien kohdalla tuli mielikuva kirpparista. Vilalla esimerkiksi oli tuotteita, joita en ole aikoihin nähnyt heidän valikoimassaan eikä edes hinta ollut kovin edullinen. Ja ne joita nopeasti vilkaisin, löytyivät ainoastaan koossa M, L tai XL, itselleni kun pitäisi olla jo XS tai S. Muut standit olivat aika pitkälti liikkeiden, joista en aiemmin ole edes kuullut, ehkä suunnattu itseäni hieman iäkkäämmille kävijöille.
Kaikin puolin silti kiva tapahtuma, naisille suunnattu ja löytyy jotain jokaiselle ikäryhmälle ja eri asioista kiinnostuneille. Se, joka tapahtumasta tekee myös mukavan on ruuhkattomuus. Joka osastolla pääsi ihan hyvin kävelemään ilman pahempaa tungosta eikä missään vaiheessa myöskään tuntunut siltä, että olisi itse tiellä.

Share this post: