Katse tulevaan

Sinne se taas meni, viikonloppu nimittäin. Nopeammin kuin haluaisi, aina loppuu aika kesken. Vaikka tämä viikonloppu meni omalta osaltani puolikuntoisena ilman treenaamista niin silti ohjelmaa oli ihan riittävästi. 
Lauantaina tuli ruokaostosten yhteydessä käytyä Intersportin kautta katsomassa ja kokeilemassa sykemittareita. En siis toimintoja kokeillut, vaan ranteeseen sopivuutta. Mulla kun on aika kapeat ranteet ja on tosi vaikeaa löytää sopivaa rannekelloakin kun kaikissa on aina ensinnäkin ihan liian pitkä hihna ja sitten usein myös kellotaulu näyttää tosi isolta. 
Toiminnoista olin lueskellut netistä ja vertailun loppumetreille pääsi

 Polarin RCX5 ja Suunnon Ambit2 S White. Näistä huomattavasti naisellisempi on tuo Suunnon, naisille suunnattu Ambit2 S White. Polarin malli on enemmän miesmallia. 
Se mitä sykemittarilta itse haen, on tietysti käyttömukavuus, mutta myös toimintoja on oltava ihan perus kalorikulutuksesta, juoksuvauhdin mittaamiseen ja korkeuserojen näyttämiseen sekä GPS. Harjoitusohjelman tekeminen ja tallentaminen pitää myös olla mahdollista. Juoksun lisäksi laite saisi mielellään soveltua myös pyöräilyyn.
Kunnollisen sykemittarin haluan myös siksi että on helppo seurata omaa kehitystä ja asettaa taas uusia tavoitteita.

Tällä hetkellä mulla on käytössä Polarin FT7, eli ihan perusmalli, ei mitään erikoisia toimintoja. Se riittikin alussa hyvin pelkän sykkeen mittaamiseen ja käytetyn ajan näyttämiseen. Juoksukilometrejä kun ei takana ole vielä kovinkaan paljon, koska juoksuharrastuksen aloitin tuossa viime vuoden heinäkuussa.
Mutta nyt kun tähtäin on asetettu aluksi toukokuussa Naisten Kuntovitoselle 10 km juoksuun ja kesäkuun puolella ekaan puolimaratoniin, niin huomaan haluavani/tarvitsevani hieman enemmän sykemittarilta.

Jotenkin tykästyin enemmän Suunnon Ambit2 S Whiteen. Siitä löytyy hakemani toiminnot ja se istui ranteeseen paremmin kuin Polarin vaihtoehto. 


Loppuviikon flunssa on hieman helpottanut ja tänään aamulla oli taas herätys klo 5 ja sali odotti. Pirteänä salilta työviikon aloitukseen taas kerran.Mukavaa alkanutta viikkoa! 


Share this post: