Alkuviikon treenit

Tänään se taas kerran yllätti jostain takavasemmalta. Flunssa nimittäin!! Ei kyllä yhtään näitä tarvittaisi enää. Kolme viikkoa olin ehtinyt salilla käydä, melkein neljä, ja taas tuli ainakin parin päivän tauko. Muuten voisi mennäkin, mutta kun ei henki kulje. Nenä on ihan tukossa ja kurkkua kuivaa. Kuumetta ei onneksi ole, ainakaan vielä… (koputtaa puuta)

Alkuviikosta pääsin onneksi salille päivittäin jotain tekemään.
Lauantain jalkatreenin jälkeen oli sunnuntaina pientä palauttavaa pyöräilyä spinningpyörällä ja jalassa oli  Zero Pointin kompressiosukat. Ei muuten ollut jalat pahemmin kipeinä sen jälkeen. 

Iltapalaksi oli herkullista salaattia hieman tulisen jauhelihan kera. Nam!

Ennen iltapalaa yritin kuitenkin hieman venytellä, mutta ei siitä meinannut mitään tulla kun tuo karvakorva oli innoissaan mukana. 


Nyt on salikäynnit melkein menneet niin, että joka toinen päivä on ihan perus salitreeniä ja joka toinen on pyöräilyä. Ehkä sitä voisi juoksumattoakin kokeilla. 
Kerran viikossa on välipäivä, jolloin melkein on se kehonhuoltopäivä.

Edellisessä postauksessa mainitsin jo tuon HeiaHeian sovelluksen, joka mulla on puhelimessa ja jonka avulla seuraan salikäyntejä ja muuta liikkumista.
Siihen voi kirjata selkeästi mitä treeniä on tehnyt, löytyy valikosta jopa siivous. Treenipäivämäärän ja käytetyn ajan, mahdollisen matkan esim juoksussa ja oman fiiliksen treenin jälkeen. 
Tästä näet esimerkiksi juoksujen kehityksen kun vertaa aikaa ja matkaa. Voi sinne myös kirjoittaa omia kommentteja, vaikka sykkeet lenkin aikana.
Lisäksi voit hakea sieltä kavereitasi jotka käyttävät samaa sovellusta ja voit lähettää heille tsemppausviestejä.

Nyt mulla on mielessä jo kevät ja tulevat koitokset.
Ilmoittauduin ensimmäiseen koitokseen, Naisten Kunto5:lle tänään. Kuntovitonen juostaan tänä vuonna uudessa ympäristössä. Turun keskustasta on siirrytty ihanan vihreän Ruissalon puolelle. 
Ennen tammikuun loppua kun ilmoittautuu niin kustannus on pienempi kuin lähellä tapahtumapäivää. Hajonta hinnoissa on aika suuri. Nyt vielä normaalihinta ilman mitään jäsenalennuksia on 25€ kun taas huhtikuun jälkeen hinta on 45€.
Kaikki tytöt ja naiset mukaan vaan! Ja onhan siellä tänä vuonna miesparkkikin jos mies haluaa mukaan. Juoksemaan miehiä ei kuitenkaan silloin päästetä.

Nyt jotain pientä iltapalaa ja sen jälkeen peiton alle parantelemaan flunssaa, jos vaikka huomenna olisi vähän parempi olo.

Mukavaa viikonloppua!!

P.s. Blogilla on nyt myös Facebook-sivut

Share this post:

2 Comments
  1. Nimetön

    Ihan mukavan oloinen blogi sulla!!!

  2. Tanja

    Kiitos paljon!! Onhan tässä hiomista vielä, mutta jostain se on aina aloitettava.
    Toivottavasti jaksat seurata jatkossakin.

Comments are closed.