Juoksumessuille!

Kävin viime keväänä Vauhtisammakon järjestämillä juoksumessuilla, joilla oli mukana laajalti juoksemiseen ja liikuntaan liittyviä näytteilleasettajia. Tuosta tapahtumasta kerroin täällä.

Nyt on taas aika valmistautua juoksumessuihin. Vauhtisammakko järjestää jälleen tiloissaan 30.9. juoksumessut ja olen itsekin sinne lähdössä katsomaan mitä uutuuksia on tarjolla.
Lisänä näillä syksyn juoksumessuilla on yhteislenkki, jolla halukkaat pääsevät juoksemaan bloggareiden seurassa. Lenkin vetäjänä toimii Endorfiinikoukussa-blogin Elina ja myös minä ja mieheni ollaan mukana paikkakuntaoppaina. Samalla pääset tutustumaan moneen muuhun liikunta-alan bloggariin. Vauhti tulee olemaan kaikille edes vähän juosseille sopiva, joten rohkeasti vaan mukaan!

Me ollaan mukana juoksuttamassa 

Näytteilleasettajien joukossa on paljon tuttuja yrityksiä ja brändejä, mutta myös muutama uusi nimi löytyi joukosta ja mielenkiinnolla odotankin uusiin tuotteisiin tutustumista.

Laita siis päivämäärä ylös ja tule katsomaan mitä 2XU:lla, Salomonilla, Suunnolla, New Balancella, Hoka One Onella, Evokella, Yvettellä, High Rollerilla, Népralla ja monella muulla on esillä.
Messuilla pääset myös testaamaan juoksukenkiä ihan käytössä, joka onkin juoksukengän valinnassa todella hyvä lisä. Usein tulee ostettua kenkä kokeilematta sitä käytössä ja joskus voi ostopäätös mennä pieleenkin. Lisätietoa messuista pääset lukemaan tapahtuman Facebook-sivulta täältä.

Nähdään 30.9. Turussa Vauhtisammakolla!

Share this post: