Viikko 34 ja treenit

Juoksua, pyöräilyä, joogaa, salitreeniä ja venyttelyä. Niistä koostui viime viikon treenit ja liikuttua tuli taas ihan mukavasti, vaikka torstaina jäikin jälleen kerran kunnon treenit väliin migreenin takia. Toinen kerta viikon sisällä, kun se kävi vierailemassa.

Keskittymistä 

Maanantaina, juoksutreeneissä käytiin Vauhtisammakon kanssa juoksemassa tuttuun tapaan Paavo Nurmi stadionilla. Tällä kertaa oli vuorossa 200 metrin vetoja ja loppuun vielä sekalaisia vetoja. Treenien jälkeen tiesi taas juosseensa kunnolla. Kotimatkalla autossa istuessa tuntui kuin olisi veri kuplinut pohkeissa ja säärissä. 
Tiistaina, työmatkapyöräilyä ja joogaa. Vielä pääsee taittamaan työmatkoja maantiepyörällä ja pitääkin ottaa ilo irti niin kauan, kun vain ilmat sen sallii. Lisäksi kehonhuoltoa ei koskaan saa tehtyä liikaa, joten jooga kotona on hyvä ottaa mukaan ohjelmaan. Me ollaan jonkin aikaa tehty joogat kotona You Tuben kautta nähtävän treenivideon kanssa. Löydettiin Five Parks Yoga-kanava ja sieltä ollaan bongattu monia erilaisia treenejä. Kätevää, kun telkkarissa on sisäänrakennettu netti niin saa nuo suoraan kanavasta telkkariruudulle. Suosittelen testaamaan 🙂
Versa Gripsit kohdilleen
Keskiviikkona vuorossa oli jälleen Vauhtiksen juoksutreenit. Edessä oli puolitoista tuntia eri mittaisia vetoja pitkin Turun katuja. Ihan keskustassa ei toki juoksenneltu, vaan Tuomiokirkolta suunta otettiin kohti Halistenkoskea, josta jatkettiin asuinalueiden pyöräteitä ja metsäpolkuja pitkin kohti Tampereentien Prismaa. Prisman risteyksestä lähdettiin palaamaan kohti Aurajoen vartta ja Tuomiokirkkoa. Matkaa taittui kaikenkaikkiaan reilu 12 kilsaa ja välillä hölkättiin palautuen edellisestä vedosta ennen uutta kovempaa vetoa. Jälleen kerran tiesi juosseensa.. Ja mikä parasta, olen pärjännyt kaikki viimeiset lenkit ilman, että olisi tarvinnut astmalääkettä ottaa kesken treenin.
Kohta nousee
Torstaina kävin työterveydessä jälleen kerran migreenin takia ja sain siihen nyt kipulääkitystä. Reilun tunnin päiväunet sohvalla ja sen jälkeen High Roller tunnille Vauhtisammakolle. Meille opastettiin tuon uudenlaisen putkirullan käyttöä ja vaikka meillä se samainen rulla onkin ollut käytössä jo aiemmin, opimme vähän uuttakin. Suosittelen testaamaan!
Perjantai oli lepopäivä, kuten ainakin kerran viikossa pitäisi kaikilla olla. Itselläni lepopäivä meni pihaa laittaessa ja kakkupohjaa leipoessa.
Tiukkaa tekee, pakko irvistää
Lauantaina oli salipäivä. Salille lähdettiinkin heti aamupalan jälkeen ja vuorossa oli jalkapäivä. Lämmittelyn tein yhden jalan maastavedoilla kahvakuulien kanssa ja siitä siirryin maastavedon kautta kyykkyihin. Treeninä tällä hetkellä 5×5 sarjat jokaisen sarjan jälkeen painoa lisäten. Jalkojen lisäksi tein vähän olkapäätreeniä ja vatsalihastreeniä jumppapallon kanssa. 
Kotiin päästyäni siivosin vielä kämpän, joten liikuntaa sain tarpeeksi 😀
Nousihan se!
Sunnuntai oli muuten kevyt päivä treenien suhteen, mutta kävin illalla juoksemassa Vauhtisammakon porukan kanssa viikon pk-lenkin. Lenkki kierteli pitkin Turkua ja mukavassa seurassa matka taittui taas melkein huomaamatta.
Tällä viikolla treenit tulee jäämään vähän vähemmälle, koska mä pääsen reissuun!! 
Mukavia treenejä kaikille!

Share this post: