Juoksumessuille Turussa 10.-15.9.

Ensi viikolla on jälleen Vauhtisammakon Juoksukoulun järjestämät juoksumessut Turussa. Nämä messut taitavat olla järjestyksessään jo neljännet ja näytteilleasettajia on mukana laajalti. Pääpaino on juoksussa, mutta mukaan mahtuu myös kehonhuoltoon ja muuhun treenaamiseen liittyviä tuotteita.
Aiemmin messut ovat olleet yhden päivän aikana, mutta tänä vuonna Vauhtisammakon 15-vuotis juhlavuoden kunniaksi messut kestävät koko viikon.

Pitkin viikkoa on erilaista ohjelmaa ja lauantaina Vauhtisammakon tiloissa voit tehdä hyviä ja edullisia tuotelöytöjä.
Esimerkiksi erilaisia juoksukenkiä on mukana kattavasti. Löytyy polkujuoksukenkää ja maantiekenkää eikä yhtään hullumpi juttu ole päästä testaamaan polkujuoksukenkiä käytännössä, koska parhaan kuvan kengästä saa vasta juostessa. Meidät löytää tiistaina polkujuoksukenkien testeistä Salomonin pisteeltä, joten tule moikkaamaan jos osut paikalle!

Jos et ole törmännyt Juoksumessujen ohjelmaan vielä, löydät sen messujen Facebook-sivulta (klick) ja laitan tähän alle vielä osan aikatauluista.

Maanantai 10.9. klo 18
HARJOITTELU JA SYKKEET
Lyhyt luento sykkeiden merkityksestä harjoittelussa sekä käytännön kokeilua testitreenin muodossa. Ohjelmasta vastaa Suunto ja samalla pääsee testaamaan Suunnon laitteita sekä kysymään kysymyksiä laitteista.
Paikka: Vauhtisammakko

Tiistai 11.9. klo 18:30-20:00
POLKUJUOKSUTUOTTEIDEN TESTIT JA OTSALAMPPUJEN TESTILENKKI
Polkujuoksukenkien, juoksureppujen ja Swix-sauvojen testausta. 20:00-n 21:00 otsalamppujen testilenkki.
Näytteilleasettajina mm. Salomon, VJ Sport, Hoka one one, Suunto, Feet ja Swix.
Muista ottaa uikkarit ja saunakamat myös mukaan, jotta voit illan aikana myös pulahtaa uimaan, sillä näiden testien paikkana toimii Villa Järvelä (avantouinti), Järveläntie 133, 20540 Lieto (Littoistenjärven rannalla)

Keskiviikko 12.9. klo 17-21
JUOKSIJAN JA LIIKKUJAN KEHONHUOLTO
Keskiviikkona on illalla on tarjolla erilaisia kehonhuoltotunteja sekä joogaa. Tunneille tulee tehdä varaus etukäteen ja jotkut näistä voi olla jo täyteen varattuja. Varauslinkit löytyvät Juoksumessujen Facebook-sivulta.
17:00-17:45 High Baller-tunti
18:00-18:45 Kehonhuolto workshop
19:00-19:45 High Roller-tunti
20:00-21:00 Juoksijan joogaa (Anna Strazdina, Anna Joogaa)
Paikka: Vauhtisammakko

Urheiluhieroja Kimmo Kivistö tekee keskiviikon 12.9. ajan hierontoja hintaan 30€/45min. Varaa aika [email protected] Aikoja rajoitetusti.

Torstai 13.9. klo 17-19:15
JUOKSIJAN RAVINTO, JUOKSU EÄMÄNTAPAMUUTOKSENA SEKÄ KUULUMISET STOCKHOLM MULTI ISLAND RUNISTA (75KM)

17:00-17:45 Luento: Terveellisen ruokavalion 6 tukipilaria. Miten koostan terveellisen ruokavalion tukemaan elämäntapamuutostani ilman stressiä, tiukkaa dieettiä ja nälkää. Ja miten ylläpidän hyviä valintoja kiireisessä arjessa. FIHF Ravintovalmentaja Anu Nuora

18:00-19:15 Luento: 20 kilon pysyvän painonpudotuksen tehnyt toimittaja, bloggaaja ja ryhmäliikunnanohjaaja vastaiskuankeudelle.fi Jenny Belitz-Henriksson kertoo keinot, joilla hän saavutti normaalin sporttisen aikuisiän painonsa kuuden jojoiluvuoden jälkeen ja kuinka juoksu palasi arkeen monen vuoden tauon jälkeen. Jenny kertoo myös ensimmäisestä pitkästä kisastaan, Stockholm Multi Island Runista, jossa juostiin päivän aikana 75 kilometriä kahdeksan saaren läpi Tukholman saaristossa.

Paikka: Vauhtisammakko

Lauantai 15.9. klo 10-15
JUOKSUMESSUT
Messut Vauhtisammakolla, voit tehdä ostoksia ja tutustua tuotteisiin klo 10-15! Mukana myös aiemmin viikolla testeissä mukana olleita tuotteita.
Mahdollisuus myös InBody-kehonkoostumusmittaukseen 10 eurolla.

Lisäksi on tulossa vielä muutakin ohjelmaa ja tarjouksia pitkin viikkoa, joten kannattaa seurata tapahtumaa Facebookissa niin saat tiedon kaikesta kivasta!

Paikka: Vauhtisammakko, Sirkkalankatu 13, Turku

                                                                       Seuraa myös

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: