Juoksu ja motivaatio!

Juoksu ja motivaatio, jokaisella meistä varmasti on hetkittäin motivaation kanssa tekemistä. Itselläni ehkäpä eniten näinä vuoden synkimpinä hetkinä.
Joskus se on ihan ok antaa sohvan voittaa ja jättää lenkki välistä, mutta jos valmistaudut maratoniin tai muuhun tapahtumaan tai on jokin tavoite joka vaatii sitoutuneisuutta liian usein se etuoven kynnys ei saa olla liian iso.

Top vinkit juoksumotivaation ylläpitämiseen

Aseta itsellesi tavoite:

Aseta itsellesi tavoite jota varten liikut. Oli se sitten mikä tahansa, tee sen eteen töitä ja muista se myös niinä hetkinä, kun tuntuu ettei jaksaisi nousta sohvalta. Aina sen treenin ei tarvitse olla kaikki peliin -tyylinen, vaan voit tehdä vaikka pelkän reippaan kävelyn jos tukee matkaasi kohti tavoitetta. 
Tavoite auttaa sinua pysymään liikkeellä ja tähtäämään sitä kohti

Juokse muiden seurassa:

Älä juokse yksin. Itselläni on auttanut tuo kun juoksen Vauhtisammakon kanssa. Juoksu ryhmässä tai kaverin kanssa on sosiaalista ja juoksu kavereiden kanssa tekee kotoa lähtemisestä helpompaa.

Seuraa juoksun kehittymistä ja pidä kirjaa:

Harjoituspäiväkirjan tai verkkopalvelun ylläpitäminen voi auttaa ja motivoida sinua lenkille ja jatkamaan kun huomaat sieltä miten olet kehittynyt juoksussa. Tutkimalla vanhoja merkintöjä huomaat miten olet mennyt eteenpäin ja tämä kannustaa sinua jatkamaan huonoinakin hetkinä

Muista juoksun terveysvaikutukset:

Älä unohda kuinka hyvää juoksu tekee sinulle ja terveydelle. 

Tee jokin uusi treeni:

Poistu mukavuusalueelta ja tee jokin uusi treeni jota et ole tehnyt, tai mene jonnekin uuteen paikkaan juoksemaan. Näin saat hieman vaihtelua entiseen ja uutta motivaatiota juoksuun

Palkitse itsesi:

Anna itsellesi palkinto hyvin menneistä treeneistä ja juoksuista. Tämä on erinomainen tapa pitää motivaatio yllä ja puskee sinua kohti tavoitteitasi.

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: