Gravel-pyörä taas kaapista käyttöön ja hiekkatielle

Gravel-pyörä on itselläni kovassa käytössä, sillä hoituu niin työmatkat, siirtymät juoksuohjauksiin kuin myös kuntoilumielessä tehtävät lenkit. Nyt on taas tullut aika alkaa tekemään juoksun ohelle enemmän myös kuntoilua pyörällä, pyöräily tukeekin hyvin juoksuani ja mikä parasta, täällä on aika täydelliset reitistöt painella Konalla pitkin hiekkateitä ja sorateitä.

Päättymättömät hiekkatiet ja fillarin on lyömätön yhdistelmä

Raisiosta pääsee mukavasti tekemään moneen suuntaan erilaisia reittejä ja jos hyvin suunnittelee kuten itse eilen niin ei montaa pätkää tule asfalttia reitille, jos sitä haluaa vältellä. Tämä onkin minusta tässä hienointa, voi mennä pitkin maaseutua Konalla erilaista alustaa pitkin ja nauttia maisemista, ei tämä laji paljoa häviä juoksemiselle, jos lainkaan.

Mieli lepää kun saa Konan kanssa seikkailla

Gravel- pyöräilyn hienoin puoli onkin se, että suurin seikkailu ainakin itselläni alkaa aina kun löytyy uusi päällystämätön tie jota lähteä tutkimaan ja pitämään hauskaa turhia nipottamatta vaan hyvällä fiiliksellä ja asenteella pitämään hauskaa pyörän selkään.

Gravel-pyörä ja kuvaustauko

Itse koen tämän tyylisen pyöräilyn sopivana vastapainona juoksulle ja haenkin aina kun allani on gravel-pyörä uusia kokemuksia seikkailuja.

Gravel-pyörä on paras pyörä

Kaikki postauksen kuvat ovat eiliseltä kevään ensimmäiseltä pidemmältä lenkiltä jonka tein, keli vaihteli raekuuroista auringonpaisteeseen ja hauskaa oli taas koko 73km edestä.

Jos ei vielä seurata instagramissa toisiamme niin löydät minut täältä @batjakke

Share this post: