GoExpo2015 terveisiä ja ihania karkkivärejä


GoExpo2015 tuli koettua reilu viikko sitten ja vaikka mitä uutuuksia löytyi. 


Ihastuin ihanan värikkäisiin polkupyöriin, joita usealla eri valmistajalla ja maahantuojalla oli esillä. Kevään väriteemana taitaa olla pastellivärit ja karkkiväritys. Muistan kuinka itselläni oli lapsena ihan tavallinen tummanpunainen polkupyörä, jossa oli musta satula. Alla kuvia tämän kevään uutuuksista. Ensimmäisen kuvan Canyon-pyörästä voit kysellä Canyon Finlandin Turussa sijaitsevasta asiakaspalvelusta. Myös Aika-ajo.com-sivuilta voit lukea lisää Canyon Finlandista. Juttuun pääset tästä linkistä.
Kuvat kertokoon puolestaan.


Pinkkiä se olla pitää

Vanha kunnon Tunturi Poni

Crescentin väriskaalaa, kyllä mummonkin kelpaisi

Kertakaikkisen suloinen

ja ihana täplikäs


Polkupyörien lisäksi löytyi juoksukamaa. Itselläni tarttui kotiinviemisiksi yhdet
kompressiosukat lisää. ZeroPointilta on tullut aivan ihania uusia värejä mallistoon. Omat sukkani ovat Intense-mallistoa ja ihanan korallinväriset. Todella pehmeät ja hyvän tuntuiset jalassa. 


Molemmille uudet kompressiotGoExpossa sai myös paljon maistiaisia eri valmistajien tuotteista, kuten Tehosportin palautusjuomasta, Fastin Coconut Water-palautusjuomasta ja Lidlin Sportyfeel-patukoista. Kaikki loistavia tuotteita ainakin maultaan!

Kävin myös Asicsin juoksuklinikan juoksutestissä, jossa sain palautetta juoksuasennostani. Palaute oli samanlaista kuin mitä olen aiemminkin saanut Vauhtisammakolta. Lantion asento kaipaa korjausta. Sen eteen olenkin nyt tehnyt töitä ja saan varmaan tehdä vielä pitkään. Ja koska olen jo jokunen vuosi sitten teini-iän taakse jättänyt nainen, piti tietysti tutustua myös kauneudenhoitotuotteisiin.
Mukava myyjä pysäytti meidät Lily Alexandran standilla ja kertoi luonnonkosmetiikkatuotteistaan ja esitti messutarjouksen johon oli pakko tarttua. Ostin setin, jossa on kiinteyttävä tehoseerumi, 24 h kosteusvoide, silmänympärysvoide, kosteuttava kasvovesi sekä suojaava puhdistusgeeli. Tuolle setille tuli messutarjoushinnaksi 59 euroa! Ei huono messutarjous lainkaan. 
Lily Alexandran tuotteita saa ostaa joistain apteekeista sekä muutamilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Lisäksi yrityksellä on verkkokauppa.
Ehdinpä vielä käydä moikkaamassa Forssan Suvi-illan Miiaa tuolla heidän standillaan. Ja sai Miia vielä houkuteltua keräämään porukkaa Nice Runille, joka järjestetään Naantalissa alkukesästä. Tulkaa kaikki mukaan joko Nice Runille tai Suvi-iltaan!

Mä menen ainakin näihin tapahtumiin, tulkaa tekinAntoisa sunnuntai siis kaikenkaikkiaan GoExpossa tänäkin vuonna. 
Iloinen mieli jäi tapahtumasta.


Nyt pyöräkuumeen nostettua lämpötilaa, pitäisi mennä uutta fillaria ostamaan 🙂


Share this post:

2 Comments
  1. Junsu

    Siis toi pinkki pyörä on niin uskomattoman hieno että tuli ihan kauhee hinku ostaa uus pyörä!!!! 😀

  2. Tanja

    No niin on! Aivan ihana 🙂 Enkä siis ostanut sitä vaikka mieli olisi tehnyt pelkän värin vuoksi. Onneksi hinnat on kuitenkin sen verran korkeat, ettei helposti tee heräteostoksia.

Comments are closed.