Viikon topit ja flopit

Ajattelin tehdä tällä kertaa vähän erilaisen postauksen. Tarkoituksena on listata viime viikon topit ja flopit niin nähdään kumpia on enemmän 🙂

Ensin tietysti topit, koska en halua aloittaa huonoista asioista. Eihän sellaista jaksaisi kukaan lukea jos heti alkaa valitus.

Toppeihin kuuluu ainakin omien tulosten parantaminen ja niitä on onnistuttu tekemään sekä salilla, että juoksussa.

1. Nostin penkkipunnerruksella 10×10 sarjassa 25 kiloa, kun viime kesänä ensimmäisiä penkkejäni tehdessä pääsin samaan tulokseen 3×8 sarjassa.

2. Juoksin Cooperissa 2450 metriä, kun viime syksynä tulos oli 2250 metriä. Parannusta siis 200 metriä. Tulos on oman ikäsarjani mukaan erinomainen, joten siihen on oltava tyytyväinen!

3. Pääsin kokeilemaan High Care Centeriin Vacustyler-alipainehoitoa, joka on fysioterapeuttinen hoitomuoto ja lievittää kiputiloja, rentouttaa lihaksia ja on urheilijoille hyvä apukeino palautumiseen.

4. Toinen lihashuolto jota olen viime aikoina päässyt kokeilemaan on Vauhtisammakon Galileo-harjoittelu. Se on auttanut olkapään kuntoutuksessa ja muutenkin lihasten huoltoon juoksutreenien välissä.

5. Kesä!! Se on nyt saapunut tänne suunnalle myös. Viikonloppuna on saatu nauttia ihanan lämpimästä ja aurinkoisesta kelistä.
Auton mittari näytti sunnuntaina +27 astetta ja luonto on herännyt kukkaan.

6. Käytiin Myllyssä shoppailemassa tuolle äijälle uusia kesähousuja ja samalla kävin Kuudes Maku-liikkeessä ostamassa pussillisen pähkinäsekoitusta ja lisää kuivattuja marjoja aamupuuroa varten.

7. Löydettiin kauppareissulla Lidlistä halvalla juoksutreeneihin uusia vaatteita. Mainostetaan vielä kompressiona, joten ei mistään huonoista vaatteista ole kyse. Vielä en ole niitä päässyt testaamaan, mutta hintansa puolesta pääsevät toppeihin. 

8. Viikon ehkä tärkein kohokohta oli FA Cup ja sen voitto! Voiton vei Arsenal ja tuo voitto katkaisi joukkueen 9 vuotta kestäneen pokaalittoman kauden. Aivan mahtavaa!!!


Jaksaa jaksaa..
Paavo Nurmi-stadion, ilta-aurinko ja Cooper

Galileo
Vacustyler-alipainehoito

Herkkuja 
Karvakorva nauttii

Luumupuu kukkii
Lontoon tuliainen itselleni

Kompressiot a’la Lidl

Ja sitten niitä floppeja…

1. Torstaina juoksukoulun jälkeen kun otin kompressiot pois jalasta, huomasin että nilkka ei voi kovin hyvin… Akillesjänteen päällä oli pieni mustelma, enkä ole nilkkaa kopauttanut mihinkään. Lisäksi nilkka oli ulkosyrjästä turvonnut. 🙁 
Syy löytyy ehkä siitä, että juoksukoulussa harjoiteltiin  ala- ja ylämäkijuoksua ja alamäessä taisin viimeisellä kierroksella jarrutella vahingossa ja nilkka otti jonkun iskun siinä.  Pitäisi varmaan yrittää noudattaa niitä ohjeita?

2. Loppuviikon juoksutreenit on jääneet tekemättä kuten myös salilla kyykkytreenit yllä mainitusta syystä. Sunnuntaina kävin polkemassa spinningpyörää sillä aikaa kun tuo mies kävi pinkomassa 9 km lenkin. 

3. Ja edellä mainitun spinningin olisin vaihtanut ulkoilmapyöräilyyn, mutta kun polkupyörä on vielä epäkunnossa enkä uuttakaan ole saanut ostettua. Muuten voisi tuolla vanhallakin vielä sotkea, mutta kun siinä on takakumi puhki. Ei ole kukaan sitä vielä korjannut.. 

4. Urheilua seuraavana on myönnettävä, että Leijonien esitykset MM-kisoissa tähän saakka menee floppien puolelle.


Yksi on vielä hieman kysymysmerkkinä, kuuluuko se toppeihin vai floppeihin…
Nimittäin nuo edellä mainitut äijän kesäpöksyt. 🙂


Eiköhän ne melkein niihin toppeihin mene 🙂


Huomattavasti enemmän siis toppeja! Ei asiat niin hirveen huonosti sitten taida olla 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Olisi kiva joskus kuulla myös teidän viikon topeista ja flopeista.


Share this post: