Kehonhuoltoa ja hyvinvointia

Vähän aikaa sitten Facebookissa blogia seuraavat saivat jo hieman kurkistaa kokeilemaani hoitoon ja nyt paljastan siitä lisää.Itselläni on ollut kovan treenitahdin vuoksi välillä hankaluuksia saada kroppaa tai enemmänkin jalkoja palautumaan kunnolla treenien välissä. Aika ajoin on tullut kärsittyä levottomista jaloista, lihasjumeista ja nyt myös nilkan kipeytymisestä. Kuten sitä sanotaan, urheilija ei tervettä päivää näe, ja ilmeisesti vielä suurempi riski on pienille vammoille kun aloittaa kuntoilun ja juoksuharrastuksen näin vanhemmalla iällä. Myöskin palautumiseen menee enemmän aikaa kuin pari-kolmekymppisellä.

Kuulin Turussa sijaitsevasta High Care Centeristä, joka muutti maalis-huhtikuun vaihteessa keskustasta Kärsämäessä sijaitsevan Leaf Centerin kiinteistöön ja sain sovittua muutaman kokeilukerran paikan omistajan kanssa.
Tämähän sopii mulle todella hyvin, koska käyn Leaf Centerillä David Kuntomaailmassa salilla. Ja myös muualta Turusta pääsee sinne helposti, koska linjan 1 bussi kulkee kauppatorilta melkein etuovelle saakka.High Care Centeriltä löytyy Vacustyler-alipainehoito, joka on todella hyvä hoitomuoto urheilijoille, koska hoidolla on paljon eri vaikutuksia ja hyötyjä urheilijoille.Hoito auttaa suoritustason nousuun ja auttaa saamaan korkeamman suorituskapasiteetin ammattiurheilussakin. Se parantaa verenkiertoa ja lisää happea verenkierrossa, parantaa keskittymiskykyä, vahvistaa mieltä ja tahdonvoimaa. Lisäksi lihasten lepojäykkyys laskee hoidon jälkeen parantaen notkeutta ja kestävyyttä.

Alipainehoidot nopeuttavat palautumista päivittäisessä urheilussa ja kilpasuorituksen jälkeen. Maitohapot pilkkoutuvat nopeammin, perinteinen jäähdyttely tehostuu ja positiiviset ja negatiiviset painevaihdoset hierovat väsyneitä lihaksia. Tämän lisäksi valtimo- ja laskimoveren vaihdos puhdistaa kudosta, mikä taas vahvistaa luustolihaksia ja vastustuskykyä.


Kuntoutuksessa Vacustyler-alipainehoito nopeuttaa paranemista lievempien loukkaantumisten jälkeen nopeamman imunesteen virtauksen ansiosta.
Lievempiä loukkaantumisia urheilijoilla on yleisesti nivusalueen ongelmat, lähentäjälihaksen venähdys, selkäkivut lannenikamassa ja välilevyn pullistuma sekä puujalka. Näihin voit saada apua alipainehoidosta.

Hoitomäärä ja hoitoväli suositellaan yksilöllisesti sarjahoitona. Hoidon kesto on 30 minuuttia ja voidan ottaa esim. joko 2-3 kertaa viikossa 5-10 kerran sarjassa tai peräkkäisinä päivinä 3-5 kerran sarjana.

Itselläni hoito on auttanut ainakin alaselän alueen liikkuvuuteen ja myös pohkeiden ja penikoiden hoidossa. Viikko sitten sain kipeytettyä nilkan juoksutreeneissä ja huomasin, että hoito auttoi myös nilkkakipuun. Tietysti menin juoksemaan uudestaan liian aikaisin ja nilkka on taas kipeytynyt. Ei muuta kuin lisää hoitokertoja ja lepoa nilkalle.

Sen verran hyvin on hoito auttanut itseäni, että voin vilpittömästi suositella sitä kaikille kenellä on ongelmia joko selän tai jalkojen kanssa. Myös ennaltaehkäisevästi kannattaa kokeilla hoitoa. Hoito on varmasti hyväksi sekä toimistotyöläiselle, että raskasta ruumiillista työtä tekevälle raksamiehelle. Urheilijoiden lihashuollon lisäksi Vacustyler-alipainehoito toimii rasvan hajoittamiseen, lymfa- ja verenkierron parantamiseen, suonikohjuihin, fibromyalgiaan, väsyneille sekä levottomille jaloille ja diabeetikoille toipumishoitona.  

High Care Centeristä löytyy huippulaitteet, vankka tietotaito ja kattava hoitojen valikoima niin kasvojen kuin vartalon eri ongelma-alueille, sekä korkealaatuiset tuotteet hoitola- ja kotikäyttöön.
Ja viimeisenä muttei huonoimpana, hoitotarjonnassa mukana myös selluliittihoitoja, vartalonmuokkausta ja kiinteytystä! Tämä varmasti kiinnostaa jokaista naista 🙂

High Care Center järjestää myös erilaisia teemailtoja ryhmille. Kerää mukaan kaverit, työporukka tai salikaverit ja lähde tutustumaan!

Kurkkaa High Care Centerin kotisivujen kautta myös muu tarjonta!Share this post:

One Comment
  1. Blogger

    Bluehost is definitely the best website hosting provider with plans for any hosting needs.

Comments are closed.