Terveisiä GoExposta

Tuli viikonloppuna käytyä edestakaisin Helsingissä GoExpo 2017 messuilla Messukeskuksen tarjoamana. Olen käynyt GoExpossa aiempinakin vuosina ja aina sieltä on jäänyt jotain kotiinviemisiksi.
Tällä kertaa sain mukaan ystävän sinne kiertelemään ja molempia meitä kiinnosti eniten juoksuun liittyvät asiat. Uusia juoksukenkiä lähdettiin katsomaan ja itselläni oli myös pyöräilykengät hakusessa.
Koko tapahtuma oli mun mielestä jälleen kerran hyvin järjestetty. Halli ei ollut liian täyteen ahdettu ja siellä mahtui hyvin kulkemaan ja näki näytteilleasettajien standit ilman, että olisi pitänyt tungeksia pahemmin.

GoExpon RunSport-alue odottaa kävijöitä

Heti ensimmäiseksi löydettiin HCR:n tytöt ja käytiinkin heitä moikkaamassa pikaisesti. Taidettiin johonkin kilpailuunkin osallistua 😀 Lauantaina HCR:n oli tasan 8 viikkoa aikaa, joten nyt alkaa jo melkein paniikki iskeä treenien osalta. Mulla käynnistyi nyt kolmas viikko ilman treeniä ja menee vielä tämän viikon lopulle, ennen kuin uskallan edes kokeilla juoksua. Ehkä jonkun salitreenin voisi ennen sitä käydä tekemässä. Ja vatsalihashaaste käynnistyi jo 🙂

HCR:n ihanan pirteä oranssi kisapaita ja upea mitali

Melkein HCR:n pisteen vierestä löytyikin vielä tutumpaa porukkaa, nimittäin Vauhtisammakon Anni ja Mikko oli promoamassa Hoka One One-juoksukenkiä 4Runnersin pisteellä. Itse en ollut vielä aiemmin edes testannut kyseisiä juoksukenkiä ja olihan se nyt pakko niitä jalkaa kokeilla. Hieman oudoksuin ensin niiden paksua pohjaa, mutta kun sain tossun jalkaan, en enää oudoksunut mitään. Kenkä tuntui todella hyvältä jalassa ja jos olisin päässyt juoksemaan olisi askel kyllä rullannut hyvin. Ainakin sellaisen ensituntuman sain siitä.
Onneksi pääsen kohta testaamaan kyseisiä kenkiä ihan juoksussakin, kun Vauhtisammakko järjestää 8.4. Turussa juoksumessut jossa saa lähteä testijuoksulle kyseisen merkin kenkien kanssa. Myös muita juoksukenkiä on tulossa testattavaksi. Näistä testaamisista tulee varmaan lisää juoksumessujen jälkeen 🙂

Hoka One Onet odottaa testaajia

Hokan kenkien lisäksi testasin muitakin itselleni uusia tuttavuuksia, mutta en oikein saanut tuntumaa niihin ollenkaan. Kyseessä oli On Cloud-kengät. Mutta kuten jo aiemmin mainitsin, ei kengistä voi oikein antaa todenperäistä palautetta ennen kuin niitä on päässyt testaamaan myös juostessa.

Jotkut blogia jo kauemmin seuranneet ovat ehkä jossain vaiheessa törmänneet mun mietteisiin triathlonista. Viime vuonna loppukesästä jo sitä pyörittelin mielessä ekoja kertoja. Triathlonsprintti.  Vielä en ole hankkinut uutta pyörää, vaikkakin lähellä on ollut pari kertaa ostaa Tunturin tilalle maantiepyörä. Viimeksi nyt viikonloppuna GoExpossa, kun olisi löytynyt juuri mun kokoinen ja kenkien väriin sopiva Crescentin malli. Maantiepyörällä vaan ei pahemmin työmatkoja talviaikaa pääsisi menemään ja parempi olisi pitää Tunturi ns arkipyöränä huonoille keleille. Lisäksi mulla on vielä esteenä uinti. Vapaauinnin tekniikka pitäisi saada kuntoon. Tai oikeammin se pitäisi löytää ensin. Uimakouluun pitäisi siis mennä. Ehkä syksyllä tai talvella.
GoExposta löysin itselleni jo jonkin aikaa etsimäni pyöräilykengät. Ostin maantiepyöräilyyn tarkoitetut Pearl Izumin ihanat valko-pinkit kengät ja sunnuntaina hain vielä kenkiin klossit ja pyörään lukkopolkimet. Mies ne jo asensikin Tunturiin joten pyörä odottaa tervehtymistä ja ekoja testilenkkejä. Saa nähdä kuinka monta kertaa sitä unohtaa ne lukot ja yrittää risteyksessä pysähtyä ja kaatuu kyljelleen 😀

Mun uudet pyöräilykengät

Ja olihan siellä messuilla myös triathlontapahtumienkin edustajia ja sain käteeni Lohja Triathlonin esitteen. Lohja omana synnyinkaupunkinani olisikin hyvä paikka kisata eka triathlon, mutta tänä vuonna olen jo samalle viikonlopulle laittanut kalenteriin Paavo Nurmi Maratonin puolikkaan ja lisäksi voisi tulla hieman kiire treenata itsensä triathlonkuntoon 😀 Ehkä ensi vuonna?

Muita tuttuja näytteilleasettajia löytyi useita. Evoke ja Ginger People oli proteiinimehujen, -patukoiden ja inkiväärituotteiden kanssa hyvin edustettuna. Kuhinaa riitti molempien standien kohdalla ja moikkasinkin Elinaa hieman kauempaa.
Lisäksi löysin Arctic Warriorsin pisteen, jossa he esittelivät uudistettua Hunajashottia. Samaa tuotetta, joka mulla on ollut mukana juoksuissa useaan kertaan. Nyt tuote on paranneltu siten, että se on hieman juoksevampaa ja sen saa helpommin pakkauksesta ulos kesken lenkin. Myös maku oli hieman erilainen. Positiivinen uudistus. Lisäksi heillä oli pari muuta tuotetta, joita mielelläni testaisin enemmänkin.

GoExpossa tuli taas kierreltyä muutama tunti ja paljon kaikkea kivaa sieltä löytyikin. Onnistunut reissu kaikin puolin 🙂

Share this post: