Tehoravinteita treenin tueksi

Itselleni ainakin on palkkareissa ja muissa ravintolisissä joita käytän tärkeää niiden ravintoarvojen lisäksi maku. Mikään ei ole kauhempaa kuin hyvän treenin jälkeen kumota kurkkuun pahan makuinen palkkari. Joskus on vastaan tullut palkkari, josta jää suuhun paha jälkimaku ja joistain jopa metallinenkin maku. Ostin joskus halvalla jonkun, en nyt valitettavasti muista minkä valmistajan, jonka juomisen jälkeen oli ihan pakko saada purkka suuhun. 

Vähän aikaa sitten sain maistiaisiksi Tehoravinteelta erimakuisia Performancen palkkarijauheita, patukoita , palkkaria valmiina juomasekoituksena ja guaranaa.
Itse en koskaan ole sekoittanut palkkaria maitoon, vaan aina veteen, koska sekoitan juoman salilla treenin jälkeen. Voi olla, että maitoon sekoitettuna ne olisivat aivan liian herkullisia 🙂


Pistaasin makuinen
Ja kauniin vihreä
Performancen Pure Whey palautusjauheet löytää monessa eri todella herkullisessa maussa. Mulla meni ensimmäisenä testiin pistaasin makuinen kauniin vihreä juoma. Tietysti naiselle on tärkeää myös väri 🙂 Se muuten näytti ihan Ville Vallattoman vihreältä. Makukaan ei ollut ollenkaan huono, itse asiassa meinasi viedä kielen mennessään.  


KookossuklaaMuina makuina oli kookossuklaa, kookos, vanilja ja metsämarja. Kaikki maistuivat todella hyviltä ja koska rakastan myös kookosta, oli kiva yllätys, kun tuossa kookoksen makuisessa oli mukana myös kookoshiutaleita. Metsämarjassa maistui myös marjat todella hyvin ja tiesi juovansa marjan makuista palkkaria. Vanilja on myös aina ollut yksi perusvarma palkkarin mauksi. 


MetsämarjaKoska useimmiten on tullut aiemmin ostettua suklaan tai mansikan makuista palkkaria, oli nämä uudet herkut todella positiivinen yllätys.
Myös nuo valmiit Protein Max juomasekoitukset olivat maukkaita, eikä niistäkään jäänyt yhtään teollinen maku tai paha jälkimaku suuhun. Herkullista sanoisin myös niistä!


VaniljaMiten sitten nuo patukat? 
Kuin karkkia! Menee hyvin välipalapatukaksi ja vaikka salin jälkeen. Niistäkään ei huomannut mitenkään, että kyseessä oli proteiinipatukka. 
Kyseessä on siis Performancen Pro Snax 40gramman patukat, jotka sisältävät heraproteiinia, vähärasvaista kaakaota ja maitosuklaata. 

Makuvaihtoehtoina on kookos (nam!), banaani, suklaa ja valkosuklaa-mansikka. Nuo oli kaikki todella hyviä ja koostumuskin oli erittäin hyvä. Ei ollut kuiva eikä liisterimäinen. Molempiin olen törmännyt. 
Muita maistiaispatukoita oli Fast Recovery Bar, joka oli vanilja-jogurttipäällysteinen vohvelipatukka sekä 100 gramman Megabar-proteiinipatukka Caramel Crispy maulla. Erittäin maukkaita myös nämä ja todella sopivia salikassiin pakattaviksi. 


GuaranaPerformancen Guarana on hyvä lisä silloin, kun ei mitenkään jaksaisi lähteä salille tai lenkille ja tuntuu siltä, että tarvitset lisäpotkua ja energiaa treeniin. Itse otin tuon Guaranan, kun olin menossa salille tekemään tuplatreeniä. Ensin oli salitreeni ja siihen perään spinningtreeni. Ihan hyvin ainakin jaksoin vetää läpi molemmat. Makukaan ei ollut niin paha kuin olisi voinut luulla, ainakin kun en saa nieltyä mitään energiajuomia. Jo niiden haju tekee välillä pahaa. Mutta nämä oli ihan hyviä ja meni kurkusta alas. Performancen Guaranan mauksi onkin ilmoitettu Appelsiini.

Mistä näitä herkkuja sitten saa ostaa?
Ainakin Tehoravinteen verkkokaupasta ja Turussa suoraan Sali82:lta.

Suosittelen testaamaan!Share this post: