SALOMON ALPHACROSS GTX ulkoiluun

Luonto alkaa saada ihania eri sävyjä ja syksyn kurakelit alkaa lähestyä.
Mikä sen mukavampaa kuin lähteä työpäivän jälkeen ulkoilemaan metsän rauhaan.

Salomon Alphacross GTX sopii hyvin metsälenkeille koiran kanssa

Syksy on meidän suosikkiaikaa, luonnossa on kauniit värit ja kesän jälkeen metsän kostea tuoksu on ihana. Kaikki eivät välttämättä ole samaa mieltä, mutta poluilla juostessa ja kävellessä vesilätäköt ja muta tuovat ulkona liikkumiseen oman kivan syyslisän. Mitä enemmän rapa lentää sen kivempaa on.
Tosin koiranomistajan muta ei aina ole kivaa, varsinkaan jos se päätyy matoille ja sohvalle.
Usein kuulee sanottavan, että syksy on ikävää aikaa, kun jalat kastuu ja paleltuvat, mutta onneksi tähänkin voi vaikuttaa varusteilla.

Contagrip-pohjassa on yhtä hyvä pito kuin tällä Cairn-terrierillä

Keli ei ole koskaan huono, kunhan varusteet on kohdillaan. Lämpimien vaatteiden lisäksi hyvät jalkineet kuuluvat syksyn ulkoiluun ja Salomonilta on tullut markkinoille uusi ALPHACROSS GTX.
Tämä ulkoilukenkä on todella mukava jalkaan ja lisäksi GORE-TEX-pinnan ansiosta vedenpitävä. Me käytiin jo ulkoiluttamassa Pontusta ja testattiin samalla nämä kengät.

Joko mennään?

ALPHACROSS GTX:ssä on myös Salomonin polkujuoksukengistä tuttu Contagrip-pohja ja 10 mm droppi.
Aivan loistava valinta sateen jälkeen mutaiseen ja pehmeään maastoon. Myös pito märällä kalliolla oli hyvä, kun juoksutettiin lenkkikaveria. Nämä jalassa on hyvä lähteä vaikka sienimetsään tai retkelle perheen kanssa.

⇩⇩⇩⇩


IG
Facebook

Share this post: