Rantakäärmeitä ja muita Pääsiäisjuttuja

Sinne meni sekin Pääsiäinen ja pitkä viikonloppu. Koko viime viikko meni mun mielestä todella nopeasti. Alkuviikko meni normaalisti treenatessa sekä salilla, että juoksupolulla. Salilla alkoi uusi treeniohjelma, kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsin. Joitakin liikkeitä jouduin muuttamaan, koska olkapää ei edelleenkään ole kunnossa.
Juoksukoulussa oltiin torstaina reippaina vielä mukana, vaikka edessä oli pitkät pyhät ja kauppareissu. Päästiin juoksemaan 600 metrin vetoja ja joka kierroksella nostettiin vauhtia. Viimeinen teki tiukkaa, mutta en antanut periksi. 

Perjantaina käytiin miehen isovanhempien luona kuopus ja koirus mukana. Autokin saatiin pestyä kauniissa auringonpaisteessa. 
Lauantain ohjelmassa oli heti aamupalan laskeuduttua 5 km:n kisajuoksu miehen kanssa. Matkaan lähdettiin sillä asenteella, että kummankaan ei tarvitse toista odotella, mutta aika samaa tahtia juostiin koko matka. Keskinopeus oli 5,44 minuuttia/km. Itse olin tuohon aikaan ihan tyytyväinen ja vielä kun alitin koko 5 km lenkin alle puoleen tuntiin, 28 minuuttiin, en voinut kuin hymyillä 🙂 Tavoite jonka asetin alittui pikkuisen. Seuraava tavoite pitääkin asettaa Naisten Kuntovitoselle, joka on reilun kuukauden kuluttua. 
Aamulenkin jälkeen odotettiin mun isää kyläilemään ja sitten lähdettiinkin Ruissaloon koiraa lenkittämään. Oli niin ihanan lämmintä ja ekaa kertaa jätin takin kotiin ja lähdin liikkeelle pelkkä huppari päällä. Nähtiin kevään ensimmäinen käärme samalla reissulla, kun istuimme kahvilla ja rantakäärme luikerteli ihan muina miehinä ohi. Oli menossa uimaan 🙂

Kaverimme Natrix Natrix alias Rantakäärme


Muuten Pääsiäinen meni grillatessa ja hyvää ruokaa syödessä, kuitenkin kohtuudella. Mämmiäkin oli ihan pakko syödä ihan kerman kanssa. Lisäksi tein sitruunaisen raakakakun, jonka resepti löytyy tästä postauksesta. Kakku oli todella hyvä ja raikas maultaan ja koostumuskaan ei ollut huono. Kakku upposi niin aikuisten kuin lastenkin suuhun nopeasti. Yhden pääsiäismunan söin ja se olikin kokosuklaata oleva Mignon, mun ehdoton suosikki pääsiäismunista! Muuten ruoka oli aika kevyttä, grillattiin nautaa ja siihen kylkeen parsaa ja uunikasviksia tai salaattia. 

Grillikokki työn touhussa

Kokonaisuudessaan viime viikko ei siis eronnut pahemmin normaaliviikoista, muuten kuin että oltiin vapaalla töistä ja nautittiin kauniista ilmasta ja perheen seurasta.
Tämä viikkoa alkoikin sitten fysioterapeutin käynnillä ja nyt on olkapää teipattuna. Joku lihas siellä on ottanut pahasti nokkiinsa silloin kuukausi sitten ja nyt mulla on olkapää väärässä asennossa kun on yrittänyt varoa sitä ja liikerata pienentynyt. Toivottavasti saadaan pian kuntoon.

Pinkit teipit se olla pitää


Tänään käytiinkin jo juoksemassa ja tällä kertaa Turun puolella luonnonkauniissa Halistenkosken maisemissa. 

Loppuvenyttelyt
Mä ja mun mies 🙂


Share this post: