Polkujuoksun sunnuntai

Kevät on jälleen vihjaillut tulostansa tämän viikonlopun ainakin täällä Turun seudulla. Aurinko paistoi lämpimästi ja lumi sulaa vauhdilla.
Vielä sai polkulenkillä lähteä nastakengillä juoksemaan ja onneksi tuli otettua varman päälle sillä ainakin tuo Uittamo-Vaarniemi-Kaarina-lenkki oli paikoin todella jäinen.

Latasin aamupäivällä reitin kelloon, koska talviaikaan ei niin paljon ole tuolla tullut juostua, että olisin luottanut omaan navigaattoriini. Suunnon Movescountista löysin sopivan reitin, joka suurimmilta osin olikin tuttua reittiä, mutta löydettiin me matkalla uusiakin polkuja ja mäkiä, joita sitten keväämmällä voi hyvin käydä tunkkaamassa.
Tuo Vaarniemen näkötornille vievä reitti on todella kaunista aluetta ja silmä taas lepäsi lenkin aikana. Saa vietyä ajatukset kokonaan maisemiin.

Välillä meinasi vesi tulla reitille

Tarkoitus oli juosta kevyttä vauhtia ja itselleni tuli ajallisesti tämän vuoden pisin lenkki. Samalla tuli päätettyä viikko neljän päivän juoksuputkeen. Pikkuhiljaa voi taas alkaa nostamaan lenkkien pituuksia sekä ajallisesti, että matkallisesti.
Karhunkierrokselle on nyt 13 viikkoa aikaa, joten mitään tarvetta paniikille ei ole vaan maltilla kerätään kilsoja, ensi viikonloppuna ehkä myös korkeusmetrejä.

Kohti auringonlaskua paluumatkalla

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook

Share this post: