Polkujuoksua Teijolla!

Viime viikolla kävimme tutustumassa Torronsuohon polkujuoksun merkeissä ja tänä sunnuntaina oli vuorossa Teijo.

Aamusta kunnon aamupala, koiran lenkitys, varusteet kasaan ja matkaan mahdollisimman nopeasti sillä tarkoitus oli mennä kiertämään Teijoa juosten pariinkin eri paikkaan.

Pientä arvontaa aamusta mitkä varusteet tulee mukaan. Jalkaan valikoitui molemmille Salomonin S-Lab Sense Ultra-polkujuoksukengät, nuo ovatkin luottokenkäni pitkille matkoille sekä väsyneille jaloille.
Tuo kenkä on kyllä kuin luotu jalkaani, istuu täydellisesti eikä ultrienkaan jälkeen ole rakon rakkoa ollut jaloissa tai muutakaan kengistä johtuvaa ongelmaa.
Nuo kengät sopii muutenkin minulle, joka tykkään juosta läpi lätäköiden enkä niitä turhaan kiertele, koska kengät heittävät sisälleen tulleet vedet yhtä nopeasti sieltä ulos mitä ne ovat sisälle tulleetkin.

Lämmin keli pisti hetken mietityttämään lähtisikö shortseilla juoksemaan, mutta molemmat päädyttiin kuitenkin pitkiin housuihin.
Jalkaan tarttui kaapista Salomon Fast Wing-juoksutrikoot. Arvostan noissa housuissa taskujen määrää, on taskua vetoketjulla ja ilman. Taskuja on riittävän monta ja välttämättä ei mukana tarvitsisi reppua lainkaan vaikka menisi hieman pidemmänkin lenkin poluilla, sillä taskuihin mahtuu hyvin avaimet, lisäenergiat ja pieni juomapullokin menee ja jos housujen taskut loppuu kesken niin Salomonin paidassani on myös pieni tasku johon saa vaikka geelit tai patukat.

Luottokamoilla siis lähdettiin ja ainut virhe varustelussa taisi oli että shortsit olisi pitänyt sittenkin  laittaa jalkaan, sen verran lämmin keli oli.

Alkuun juostiin ympäri Matildajärven sekä Puolakkajärven polkuja.
Aikatauluista ja rankasta viikosta johtuen ei lähdetty etsimään omia reittejä vaan mentiin opasteiden mukaan. Reitit oli hyvin merkitty ja pääosin pitkoksetkin oli kunnossa. Reitti ei ole kauhean teknistä vaan sopii hyvin aloittelijoillekin.

Tuolla saatiin kulumaan aikaa parisen tuntia ja sitten olikin vuorossa pieni tankkaus automatkan aikana ja paikan vaihto.

Seuraavana oli vuorossa Hamarinjärvi ja sen reitit. Tuolla tuli jo hieman nousuakin matkalle mutta muuten oli myös kaikille sopivaa ja helppokulkuista polkua.

Hyvä fiilis jäi päivästä ja vahva suositus Teijon kansallispuistosta, seuraavan kerran kun sinne tulee mentyä niin pitänee etsiä valmiiksi hieman enempi teknisempiä ja haastavampia reittejä 🙂

⇩⇩⇩⇩
IG
Facebook


                                                  ⬥ https://www.personaltrainerturku.net

Share this post: