Polkujuoksu || Polkujuoksukengät || Salomon Sense Pro 3

Tiedättekö sen tunteen kun laitat uudet kengät ensimmäistä kertaa jalkaan ja ne istuu täydellisesti, tulee sellainen WOW-efekti, se on sellainen maaginen tunne, kun kenkä tuntuu vaan olevan täydellinen omaan jalkaan.

Kevyt testilenkki muuttuikin vauhtileikittelyksi

Salomon Sense Pro 3 polkujuoksukenkä aiheutti itselleni juuri tuon tunteen, eikä se mennyt juostessa pois vaan kenkä tuntui omaan jalkaan ja maastoon täydelliseltä. Kengästä tuli heti ensilenkin jälkeen uusi suosikkikenkäni ja Salomon S/lab Sense 7sg saa jatkossa tyytyä hopeasijaan (S/Lab Sense 7sg).

Salomonin Sense Pro 3 polkujuoksukengät on mielestäni sopivat kengät jos haluat mennä poluilla nopeasti ja ketterästi, kengässä on myös sopivasti vaimennusta josta näin hieman raskastekoisena juoksija tykkään. Vaikka kengässä on vaimennusta enemmän mitä esimerkiksi Sense 7sg mallissa on se silti kevyt, paino 255g (UK 8,5).

Salomon Sense Pro3 kengillä ei vaan pystynyt himmailemaan vauhteja

Vaikka kenkä on kevyt ja kohtalaisen siro, on se silti omaan jalkaan riittävän tilava vaikka omaankin kohtalaisen leveän lestin.  Onko se riittävän tilava sitten ultrille sen aika näyttää kun ehtii tekemään riittävästi pitkiä lenkkejä tällä kengällä.

Näiden lisäksi tärkeimpinä ominaisuuksina nostaisin esille kenkien pidon sekä tuntuman maastoon. Jo ensimmäisistä askeleista lähtien kenkien pitoon pystyi luottamaan jyrkemmässäkin alamäessä sekä vauhdikkaissa vedoissa poluilla askel antoi hyvän juoksutuntuman ja tuntui hetkittäin siltä kuin liitäisi pitkin polkuja.

Salomon Sense Pro3 tekniset tiedot

⭑ EnergyCell+ pohjavaimennus
⭑Premium Wet Contagrip- pohjamateriaali uudella pohjakuviolla
⭑Hengittävä ja nopeasti kuivuva päällinen
⭑Endofit- sukkamainen rakenne, tekee kengästä istuvan ja pitää jalan tukevasti paikoillaan
⭑Profeel film välipohjan pistosuoja
⭑Quicklace pikanauhoitus ja tasku nauhalla
⭑4mm dropp
⭑Ortholite pohjallinen
Yhteenvetona todettakoon että nämä polkujuoksukengät antavat todella hyvän tuntuman juoksuun sekä ovat hyvin istuvat sukkamaiset kengät. Kengät sopivat sekä polkujuoksukilpailuihin että vauhdikkaille lenkeille. Mikäli haet nopeaa, kevyttä, vaimennettua ja hyvän pidon sekä juoksutuntuman antavaa polkujuoksukenkää on Salomon Sense Pro 3 hyvä vaihtoehto!⇩⇩⇩⇩


IG
Facebook

Share this post: