Lisäboostia ja palauttelua

Aiemmin kerroin miten itse saan lisäboostia treeniin ja uutta motivaatiota lähteä päivä toisensa jälkeen salille ja lenkkipolulle. Mutta mitä jos uudet treenivaatteet tai uusi treeniohjelma ei anna tarpeeksi lisäenergiaa? 

Itse olen nyt keväästä saakka saanut tehdä yhteistyötä Gutzyn kanssa, jolla on markkinoilla energiajuomaa, energiageelejä, boosteria, palauttavaa juomaa sekä patukoita energialisäksi ja palautukseen. 
Gutzyn tuotteet ovat toimineet hyvin sekä minulla itselläni, että myös miehelläni, joka on diabeetikko. Gutzy on suomalaisen Polar Pharman tuotemerkki ja Gutzyn tunnetuimpiin sponsoroituihin urheilijoihin kuulunee seiväshyppääjä Minna Nikkanen. 

Meillä on tykätty paljon heidän Sportsdrinkistä, jota löytyy sitruunan makuisena ja tropical makuna. Molemmat ovat tosi raikkaita juoksulenkillä hörpittäviksi. Pitkillä lenkeillä on mukana ollut myös energiageelejä molemmille, jotta jaksaa paremmin. Hyvin on askellus rullannut treeneissä ja viikon kuluttua onkin taas edessä uusi koitos, kun juostaan Turussa Ruisrääkki, puolimaratoni. Sinnekin mukaan tulee omat juomat nestevyössä. 


Kuntoilijan pystybaari

Näillä jaksaaPalkkaria kuluu meillä myös jonkin verran jo tuon juoksun takia, mutta vielä enemmän ehkä saliharrastuksen vuoksi. Meillä kun on aika intensiivistä tuo kuntoilu, kolme kertaa viikossa juoksutreenin ja kolme-kertaa viikossa salitreeniä. Jollekin päivälle voi osua tuplatreeni, jotta saadaan myös yksi huilipäivä joukkoon. 

Palkkaripatukat on myös hyvä olla mukana töissä välipalana jos ei muuta saa mukaan kotoa napattua. Mies pitää niitä myös mukana töissä jo ihan siitä syystä, että reissaa autolla ympäri maakuntaa useana päivänä viikosta ja patukat on helppo napata mukaan. 

Gutzy urheilujuomien yhtenä hiilihydraattilähteenä, juuri se, joka tekee Gutzysta poikkeuksellisen hyvän, on isomaltuloosi. 

Suurimmaksi osaksi saamme kuitenkin tarvittavan ravinnon ihan ruuasta, mutta nämä on hyvänä lisänä tai tukena. 


Vähän leuanvetojakinTorstaina aamulla heräsin jo ennen kukonlaulua, koska piti ehtiä Helsinkiin jo heti aamusta. Takaisin Turkuun päästyäni mentiinkin heti juoksemaan ja rakas mieheni olikin valinnut treenipaikaksi tutut Kuuvuoren portaat, joista olettekin kuulleet jo aiemmin. Olisi ollut hyvä kun mukana olisi ollut energiapatukka tai -juomaa. Ei oikein askel noussut ja tietysti taas kerran pakara veti jumiin. 

Juosten…


…ja hyppien
…ihan omalla vastuulla


Eilen sain lukea Turun Sanomista, että Turun kaupunki on nyt purkanut nuo vanhat portaat ja tilalle tulee uudet. Ehdittiin sitten juosta viimeiset juoksut niissä portaissa. Niissä on vietetty monta hikistä ja rankkaa treeniä 🙂
R.I.P. vanhat Kuuvuoren portaat.


(Yhteistyössä Gutzy/Polar Pharma)

Share this post: