Vajaa viikko h-hetkeen (taas)

Tässä sitä taas ollaan samassa tilanteessa kuin kesäkuussa. On nimittäin enää vajaa viikko puolimaratoniin. Nyt ei enää yhtä paljon jännitä kuin viimeksi, olihan silloin kyseessä mun elämän ensimmäinen puolikas ja vielä vain parin-kolmen kuukauden treenillä. Mä en oikeen laske mukaan niitä syksyn hölkkälenkkejä miksikään juoksutreeniksi, varsinkaan kun niihinkin treeneihin tuli muutaman kuukauden keskeytys sen keuhkokuumeen takia.

Pääsisköhän näiden avulla lujempaa?


Enemmän sitä jännittää nyt se, että pysyykö sitä juoksukuntoisena ja mitä sitten jos en saa parannettua aikaa viimekertaiselta juoksulta tai edes pääse samaan. Mulle on moni sanonut, ettei kannata verrata näitä kahta juoksua toisiinsa, koska tuo Forssan Suvi-illan reitti on aika ”helppo” juosta, kun taas tämänkertainen Ruissalon lenkki on haastavampi maastollisesti. Siellä on aika monet ylä- ja alamäet juostavana. 
Mutta toisaalta kun ajattelee, niin ajan pitäisi olla parempi, koska nyt treeniä on takana huomattavasti enemmän. Ja jo 10 km juoksuaika on parantunut viime keväästä 6 minuuttia. 
Ehkä mä asetan itselleni liikaa paineita nyt? 

Tällä hetkellä kyllä pientä ylimääräistä sydämentykytystä aiheuttaa pieni flunssanpoikanen. Aamulla heräsin kurkku kipeänä. Eikä se mikään ylläri ole, töissä on porukkaa ollut flunssaisena ja myös kuopus on täällä nenä tukkoisena ollut. 
Tänään jätin väliin pitkän juoksulenkin ja salitreenin ihan siitä syystä, että yritän pitää tuon taudin loitolla. Katson taas huomenna miltä kunto vaikuttaa, jos vaikka pääsisi pienen lenkin heittämään. 
Ei sitä kuitenkaan ihan laakereilla ole tätä päivää oltu. Galileossa kävin vähän lihaksia huoltamassa, koiran kanssa on käyty kunnon lenkki tekemässä ja vähän olen takapihan terassiakin siivonnut. Alkaa kohta olla aika laittaa terassikin syyskuntoon. Varmaankin parit syyskukat tai jotkut kasvit pitää sinne hakea, ettei ole niin tyhjän ja karun näköinen.
Ensi viikonloppuna saadaan kaveripariskunta meille grillailemaan, kun ensin selviydytään Ruisrääkistä. Sen jälkeen voikin hyvällä omallatunnolla syödä hyvin ja juoda vaikka pari lasia viiniä. 


Mäkeä ylös painoliivi päällä

Aika sammakkomainen tyyli

Mäkiryömintää

Ensi viikolla on keskiviikkona viimeiset Ladies Bootcampin treenit Vauhtisammakolla tältä erää. Uusi ryhmä alkaa kyllä, mutta ne treenit on perjantaisin, eikä oikein sovi mun ohjelmistoon. Ehkä joskus toiste sitten taas.
Meillä on ollut tosi kiva ryhmä ja treenit on ollut aivan loistavia. Kunnon rääkkiä!
Tällä viikolla oltiin Vartiovuoren mäellä esteratatreeneissä. Kyllä olivat vaan keksineet kaikenlaisia tehtäviä. Mukana oli portaita, muureja, mäkikonttausta, kahvakuulaa, bulgarian bagia, painoliivejä ja vaikka mitä. 
Seuraavana päivänä olikin käsivarret ja jalat mustelmilla, ja on vieläkin 🙂
Mutta ainakin tietää tehneensä jotain. Sykkeetkin oli maksimissaan olleet 180. 

Nyt yritän vitamiinien avulla pitää flunssan loitolla ja tuleva viikko meneekin neste- ja ruokatankkauksen parissa. Toi tankkaus on aika kivaa aina välillä. 

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Ja jos et vielä ole ilmoittautunut Ruissalojuoksuihin, niin vielä ehtii mukaan!!


Share this post: