Juoksujalka vipattaa jo

Nyt on viimeinenkin kesälomaviikko vietetty ja syksykin näyttää tulleen jäädäkseen. Ilmat on kylmenneet sen verran, että parina aamuna on pipokin ollut päässä, kun ollaan koirulin kanssa lähdetty aamulenkille. Nyt loppuviikosta on taas lämmennyt hieman ja pipon onkin saanut jättää koriin.


Kuppi teetä ja iltalukemistaVielä en tällä viikolla ole päässyt juoksemaan, tai ehkä olisin päässyt, mutta pientä kurkkukipua on ollut välillä ja aivastelua ja nenän tukkoisuutta. Kuumetta ei edelleenkään ole näkynyt. Selänkin onnistuin eilen siivotessani venäyttämään, mutta se menikin ohi venyttelylä onneksi. Ensi viikolla sitten taas Vauhtisammakon remmiin mukaan, ettei kunto ihan kokonaan rapistu. Varsinkin, kun tein päätöksen osallistua Kaarina Maratonilla puolikkaaseen, tuon pyllylleen menneen Ruisrääkin jälkeen. 


Nämä pitäisi saada jo taas liikkeelle Salilla on tullut käytyä ja kerroinkin aiemmin viikolla, että uusi ohjelma on testissä taas. Jospa sitä massaakin vähän tulisi 🙂
Keskiviikkona oli vuorossa mave-päivä. Ihan kokeilemalla lähdin liikkeelle ja näytti siltä, että sain painot aika kohdilleen heti ekasta kerrasta lähtien.
sarjana oli 3×10, piti olla 3×8, mutta tuli muokattua matkan varrella 😀
Painoiksi heitin 50 kiloa ja sainkin sarjan vietyä loppuun. Ilmeisesti on aiemmin vähän tullut kevyesti tehtyä, koska nyt tuli pakaratkin kipeiksi treenistä. Vielä kun saa tekniikan täysin kuntoon niin hyvä siitä tulee.
Muina liikkeinä oli leuat, edelleen kumilanka-avustuksella, koska tuo vasen olka ei edelleenkään tykkää leuanvedosta ilman apuja, alataljasoutu, hauiskääntö, hammerkääntö ja hauikset scott-tangolla 7+7+7 sarjana. On muuten hauiksetkin kipeinä.. 

Tänään oli taas salipäivä ja ne mun aina rakastamat kyykyt. On syväkyykkyä tangon kanssa ja askelkyykkyä käsipainojen kanssa. Lisänä reiden koukistaja ja pohjeliike. Ja tietysti vatsalihakset, jotka mulla on mukana joka salitreenissä.
Mutta jottei elämä menisi liian totiseksi treenamisen suhteen, pitää sitä välillä vaihtaa vapaallekin. Huomenna on tiedossa kaveripariskunnan tuparit! Se onkin ihan mukava tapa päättää kesäloma 🙂
Aamulla kuitenkin ensin kevyt juoksulenkki.
Pakko vielä pyytää anteeksi, kun en pitkään aikaan ole mitään ruokajuttuja taas postaillut. Kyllä niitä taas tulee, kunhan muistan ensinnäkin ottaa kuvia samalla kun teen ruokaa tai edes kun ruoka on lautasella. Siinä vaan usein käy niin, että ruoka ehtii mahaankin saakka ennen kuin muistan kuvien ottamisen. Ahne mikä ahne.. 😀 Tai nälkäinen.

Viikonloppuja kaikille! 

Ja muistakaa käydä tutustumassa Turku Touringin uuteen blogisivustoon, Testing Turku.


Share this post: