GoExpo 2014Tulevana viikonloppuna on Helsingin Messukeskuksessa GoExpo 2014 tapahtuma. Itse sain tilaisuuteen bloggaajapassin Messukeskukselta. 
Sinne siis suunnataan ensi sunnuntaina miehen kanssa katsastamaan tarjontaa.

Aukioloajat ja pääsylippujen hinnat löytyy täältä.
Samalla lipulla pääsee katsastamaan yhdeksää vauhdikasta tapahtumaa! 
Ei ole tapahtumaa hinnalla pilattu!

Allergikkoja on myös ajateltu ja hevoset valtaavat paikan vasta lauantaina ja sunnuntaina, joten allergikot, kannattaa käydä heti avajaispäivänä perjantaina.

Fillari-messuilta on hyvä lähteä kohti uutta pyöräilykautta, tätä en kylläkään uskalla kotona mainita ääneen, koska meille voi nopeasti tarttua mukaan kaksikin pyörää. Uudet polkupyörät on olleet harkinnassa jo jonkin aikaa ja itse voisin hyvin pyöräillä töihin, kun saisi alle kunnollisen ajopelin.

Testiradalla voi kokeilla eri merkkien mallistoja ja valita itselleen sopivan. Lisäksi fillarialueelta löytyy Pump Track, pyöräkrossiparkki ja lasten liikuntapuisto sekä pyöräilyyn liittyviä varusteita, joita voit ostaa mukaasi.

Kuva Messukeskus
Kuva MessukeskusKunto-messuilla on lajeja mukana joka lähtöön. Sporttilavalla on lajiesittelyitä ja vauhdikkaita näytöksiä. Ohjelmaa pääset katsomaan tästä.
runSport-alueella taas on mahdollista testata juoksujalkineita ja muita juoksuun liittyviä tarvikkeita. Sieltä saa myös vinkkejä harjoitteluun ja juoksutekniikkaan.
Tämä on se alue missä on ainakin allekirjoittaneelle paljon tutkittavaa. Ainakin tekniikkavinkkejä ja ehkä uusia juoksukenkiä pitää käydä katsomassa. Varsinkin kun olen kesällä osallistumassa ensimmäiselle puolimaratonilleni. Juoksuharrastus alkoi nollasta viime syksynä ja pienten vastoinkäymisten jälkeen aletaan pääsemään vauhtiin taas. Lisäksi muut juoksu- ja kuntoiluvarusteet kiinnostavat, esim kompressiotekstiilit. Kompressiosukkia olen jo kokeillut ja todennut ne erittäin toimiviksi. Eivätkä uudet salitreeni vaatteetkaan olisi pahaksi. Jotenkin uusista vaatteista saa pientä lisäpiristystä treeneihin.

Kuva Messukeskus


Erittäin suosittu Helsinki City Run ja GoExpo tempaisevat lauantaina, jolloin GoExpon pyöräkrossiparkin BMX-radalla järjestetään epäviralliset Juoksukrossin Suomen mestaruuskisat. 
Alkuerät juostaan lauantaina klo 13 ja finaali lauantaina klo 13.45.
Kaikki mukaan kisaamaan ja tekemään juoksuhistoriaa!!

Golffareille on esillä tuotteita, golfmatkat ja golfkentät.
Myös golfjooga-esitystä pääsee tuolla seuraamaan.

Kuva Messukeskus

Retki, kalastus ja metsästys osastolla on tarjolla välineitä ja uusia vinkkejä outdoor-harrasteisiin.

Kuva Messukeskus


Helsinki Horse Fair on nimensä mukaisesti hevosurheilun ja hevosten ystävien oma tapahtuma. Mukana on kymmeniä hevosia ja parikymmentä eri rotua.
Voit myös testata miten pärjäät messujen omalla esteradalla!

Ball Sports on uusi palloilulajeihin keskittyvä tapahtuma, mukana mm jalkapallo, tennis ja koripallo. Näyttelyn lisäksi löytyy pelikenttiä ja ohjelmapisteitä.

Kuva&Kamera on järjestetty aiemmin jo seitsemän kertaa ja on alan harrastajien ja ammattilaisten kohtaamis- ja tiedonhakupaikka.

Finland Open on Suomen suurin tanssitapahtuma – Suomen avoimet mestaruuskisat, johon osallistuu parhaimmat tanssijat koko maailmasta.
Turnaus on kaksipäiväinen ja siihen kuuluu latinalaiset ja vakiotanssit.

Tänä vuonna on ensimmäistä kertaa mukana myös kansainvälinen Fitness Helsinki-kilpailu. Kilpailua käydää lauantaina seitsemässä sarjassa ja tarkemman ohjelma-aikataulun löydät täältä.
Fitness-lavalla on koko vikonlopun ajan paljon aiheeseen liittyvää ohjelmaa.


Siinä sitä tekemistä tulevaksi viikonlopuksi koko perheelle! Varmasti löytyy jokaiselle jotain katsottavaa ja ehkä myös hankintoja.


Share this post: