Viikon kuulumiset

Täällä ollaan, vaikka hiljaista onkin tämän viikon ajan ollut. Paljon on tapahtunut menneellä viikolla ja tulee myös tapahtumaan vielä kevään aikana. Tänään ei tule viikon treeniraporttia, mutta ajattelin kirjoitella vähän viikon kuulumisista muuten.

Kerroin jo aiemmin, että tein päätöksen jatkaa Pt-koulutusputkessa nyt heti ja parin viikon kuluttua on edessä seuraava koulutusviikonloppu. Tuota viikonloppua odotan jo innolla, näkee taas koulutusporukkaa ja saa oppia lisää.
Koulutukseen ja tulevaan ammattiin liittyen on tullut tehtyä muutakin. Olen nykyään myös yrittäjä, mulla on oma toiminimi, jonka kautta pyöritän näitä asioita. Nykyisessä päivätyössä tulen kuitenkin jatkamaan vielä ja nämä liikuntahommat tulee siinä ohella.

Koska päätin flunssan jälkeen, että pidän tarpeeksi pitkän treenitauon ennen kuin lähden taas harjoittelemaan ja tekemään töitä kohti Karhunkierrosta, en ole vielä käynyt edes juoksemassa. Edellisestä juoksukerrasta on nyt aikaa vähän yli 2 viikkoa.
Tulevalla viikolla ajattelin käydä juoksemassa todella rauhallisen lenkin alkuviikosta ja torstaina Vauhtisammakon mukana. On kyllä mahtavaa päästä taas mukaan tutun porukan kanssa juoksemaan.
Lauantaina on vuorossa polkujuoksukurssin vetäminen saaristossa ja saan matkaseuraksi mukaan kuopuksen. Olen miettinyt valmiiksi mitä tulen käymään läpi ja kääntänyt sitä ruotsiksi, koska en ole aiemmin hirveän paljon jutellut näistä asioista toisella kotimaisella, vaikka se muuten taittuukin hyvin. Samalla olen miettinyt mitä kaikkea otan mukaan sinne ja ajattelin hieman varusteita viedä näytille malliksi.

Menneellä viikolla meillä töissä myös vahvistettiin kesälomien ajankohdat ja sain oman lomani siirrettyä siten, että pääsen lomailemaan samaan aikaan miehen kanssa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että pääsemme kesälomareissuun kuten olimme suunnitelleet. Kolmen hengen porukalla lähdetään Kroatiaan heinäkuussa ja tutustutaan Dubrovnikiin ja sen ympäristöön reilun kahden viikon ajan. Yllätykseksi saatiin lennot edullisesti Finnairin kautta ja yöpymiset varasin Booking.comin kautta. Helppoa, kun ensin vaan saatiin päätettyä kohde 🙂

Muistaakseni mainitsin myös aiemmin, että meillä alkoi kylpyhuoneremontti helmikuun alussa. Sen ei pitänyt kestää paria viikkoa kauempaa, mutta pieniä mutkia tuli matkaan ja se on edelleenkin kesken. Ihan ymmärrettävistä syistä toki, remonttifirman miehet olivat flunssan kourissa kokonaisen viikon eivätkä päässeet tekemään mitään.
Nyt onneksi jo alkaa sen valmistuminen lähestyä ja toivon mukaan päästään ensi viikonloppuna saunomaan kotona taas. Suihkussa ollaan käyty salilla ja pyykkiä on pesty milloin missäkin. Kyllä se vaan taas tulee helpottamaan paljon, kun tuo remontti on valmis.

Mitenkäs teidän viikko on sujunut?

Share this post: