Viikon 5 treenit

Sunnuntaina oli ihana auringonpaiste heti aamusta ja tarkoituksena oli lähteä kipittelemään puolentoistatunnin pituinen kevyt lenkki. Vilkaisu lämpömittariin sai muuttamaan mieltä ja päätettiin juosta tunti.
Noh.. Toisin kävi mun osalta. Muutaman sadan metrin päästä sain jo todeta, että liian kylmä mun astmaatikon keuhkoille. Olin vetänyt Buffin kaksinkerroin naaman eteen niin, että vain silmät näkyivät, mutta ei se auttanut. Kylmä ilma pisti yskittämään heti ja sanoin miehelle, että mä meen takaisin kotiin. Huikkasin lähteväni salille juoksemaan matolla reilun puolentunnin treenin. Onneksi kuitenkin vaateita vaihtaessani muistin, että mies varmisti, että onhan mulla avaimet, kun lähdettiin kotoa. Tajusin, että miehellä ei siis ole, niinpä jäin odottamaan kunnes hän kotiutui omalta lenkiltään ennen kuin lähdin kotoa.

Aamusalilta energiaa työpäivään 🙂

Salilla parkkeerasin itseni juoksumatolle nappikuulokkeet korvilla ja aloin lönkötellä. Siltä se aluksi tuntui, kun tarkoituksena oli mennä hiljaista vauhtia. Ensinnäkin olen todella huono juoksemaan matolla, koska ulkona on vaan niin paljon kivempi juosta. Toiseksi matto juoksualustana ja hiljainen vauhti oli niin outo yhdistelmä. Sain kuin sainkin juostua 40 minuuttia, jonka jälkeen siirryin vielä polkemaan pyörää vartiksi. Piti polkea kauemmin, mutta viereisellä kuntopyörällä istui nainen, joka oli ilmeisesti kaatanut puolet parfyymipullosta päälleen.

Muuten viikon treenit meni ihan mukavasti. Vauhtisammakon uusi kausi alkoi, tuli käytyä salilla ja joogassa. Myös hierontaan ehdin viikolla.

Tässä vielä koko viikon treenit 🙂

Maanantai, hieronta

Tiistai, juoksu

1:07:27 h / 7,88km

Keskiviikko, lepopäivä

Torstai, salitreeni

Kyykyt, 5×5 / 30 kg
Etukyykyt, 5×5 / 20 kg
Jalkaprässi, 5×5 / 30 kg
Yläsoutu, 3×10 / 25 kg
Ojentajapunnerrus, 3×10 / 12,5 kg
Vatsat sivutaivutus, 3×10 / 12 kg

juoksu, tekniikkatreeni

1:05:28 h / 5,05 km

Perjantai, lepopäivä

Lauantai, jooga

1:47:00 h

Sunnuntai, juoksu matolla

0:41:30 h / 5,83 km

sisäpyöräily

0:15:00 h

Tämä viikko menee ilman salitreeniä ja joogaa, mutta juoksemaan aion mennä ja tehdä kehonhuoltoa. Ehkä myös vähän jotain kehonpainotreeniä. Me ollaan nimittäin viettämässä talvilomaa metsän keskellä, tai ainakin melkein. Vieressä on laskettelurinteet, mutta voi olla, ettei jätetä koiraa yksin vieraaseen mökkiin niin rinteet jää tällä kertaa testaamatta.

Kuvia tulee varmasti Instan ja Facebookin puolelle viikon aikana, ottakaahan seurantaan Instatili ja käykää tykkäämässä Facebook-sivusta 🙂

Share this post: