Toukokuu ja kuntoilut

Toukokuu takana ja taas aika katsoa miten kuun kuntoilut menivät. Juoksu meni aikalailla suunnitelman mukaan, paljon pk-treeniä höystettynä vetotreeneillä sekä myös mäkitreeniä tuli ohjelmistoon entistä enemmän. Juoksua tuli kasaan 235km, tässä ne ovatkin pyörineet joka kuukausi tämän vuoden ajan. Tuosta määrästä tuli polkujuoksua noin 55km, tätä pitäisi lisätä mutta jotenkin vain ei ole aikaa löytynyt juosta enempää poluilla.

Pyöräilyä tuli myös mukavat määrät ja tuli tehtyä muutama pidempi lenkki pitkin maakunnan hiekkateitä sekä kotipoluilla maasturilla, kaikkiaan pyöräilyä tuli kasaan 305km josta maastopyörällä tuli mentyä pitkin Pähkinämäen polkuja 35km.

Tähän vielä päälle seitsemisen tuntia voimaharjoittelua ja jokunen tunti kehonhuoltoa niin kuukauden noin 50 treenituntia ovat paketissa. Hyvä ja ehkä kuukausi siis jälleen takana, tästä on hyvä jatkaa kohti kesää.

-J-

Toukokuu saatiin päätökseen ja tulihan sitä niin juostua kuin pyöräiltyäkin ja lihaskuntotreenitkin sain mahdutettua arkeen ihan sopivasti. Juoksua tuli yhteensä vähän päälle 160km, josta poluilla tehtiin yksi pitkä 33km lenkki. Aika pitkälti samat teemat kuin Jarkon treeneissä oli myös minulle. Mäkitreenit saivat suuremman painotuksen ja pidemmät lenkit pääsivät myös mukaan.

Pyöräilyä en vielä saanut suuria määriä mahtumaan mukaan, mutta yksi noin 25 km maastopyörälenkki ja yksi 74km maantielenkki tuli poljettua parin lyhyemmän lisäksi.

Lihaskuntotreeniä tein niin salilla kuin kotonakin ja taisi ulkotreenejäkin olla muutama. Yhteensä kaikki liikunta vei aikaa 40 tuntia Suunnon tilastojen mukaan, mutta siitä puuttuu jälleen joitain asiakkaiden kanssa yhdessä tehtyjä kehonhuoltoja ja kuntopiirejä.

Tästä on hyvä kerätä vielä hieman enemmän kilometrejä ja nousumetrejä ennen heinäkuuta..

-T-

Share this post: