Toiset huvittelee ja toiset…

Toiset huvittelee ja toiset tekee töitä. 
Mies lähti nuorimmaisen kanssa aamulla ajelemaan kohti Tamperetta ja kohteena tietysti mikä muu kuin Särkänniemi. Itse olin töissä joten en päässyt mukaan, mutta ilmeisesti on hauskaa ollut. Kuopus soitti innoissaan, että on jo tarpeeksi pitkä, jotta pääsee Tornadoon! Hip hei! 🙂
Eikä mennyt aikaakaan, kun mieheltä tuli viestiä, että seuraavana on vuorossa High Voltage. Itse en kyseistä laitetta tiedä, mutta ilmeisesti aika hurjasta kyydistä on kyse. Aika rämäpää tuo ipana vaikuttaa olevan.
Eilen illalla kun katsottiin lippujen hintoja ja pituusrajoja, oltiin kyllä sitä mieltä, että aika hintavaa on. Tyttö on juuri ja juuri sen 140 cm pitkä, joka vaaditaan aika moneen ”kunnon” laitteeseen. 
Ranneke yli 120 cm pituisille on 37 euroa jos sen ostaa paikan päältä ja etukäteen tilattuna 35 euroa. Kun taas alle 120 cm pituisille ranneke on 31 euroa ja 29 euroa riippuen ostopaikasta. Ei noilla hinnoilla kovinkaan monella 2-3 lapsen perheellä ole mahdollisuutta mennä huvittelemaan. Lisäksi vielä, kun kaikki ruokailukin on ihan sikahintaista. Ja jos lapset haluaa nähdä delfiinit, maksaa se 15 euroa lisää /hlö. Planetaario on 10 euroa, kuten myös akvaario ja jopa Näsinneulaan maksaa 5 euroa/hlö.
Aika tyyristä sanoisin.

No, onneksi heillä on ollut hauskaa, tai ainakin siltä se kuulosti puhelimessa. Nyt vaan odotan loppuraporttia kunhan kotiutuvat.

Mulla olis sitten vielä 2 viikkoa töitä ja sitten on mun vuoro lomailla. Toivottavasti nämä kelit pysyy samanlaisina sinne saakka.

Tänään meidän karvakorva nauttii olosta takapihan terassilla. Vaikkakin etutukka on silmillä jo taas. 
Ja tämän päivän positiiviset tulee tässä:

1. Torstai ja huomenna on jo perjantai! 🙂

2. Kaunis ilma, aurinkoa riittää monta tuntia vielä työpäivän jälkeenkin.

3. Varasin kampaaja-ajan, saa taas uuden tukan.

4. Naurut työkavereiden kanssa.

5. Uusi yhteistyökumppani, josta lisää hieman myöhemmin 😉


Haasteen sain siis Liikuntapäiväkirja-bloggarilta Jaanabalta. Oottehan tutustunu blogiin jo? 
Ja tässä haasteessa pitää siis 5 päivän ajan poimia 5 positiivista asiaa ja joka päivä myös haastaa mukaan joku.

Tänään haasteen saa aina yhtä aurinkoinen ja positiivinen Mona, Mona’s Daily Style-blogisti. 


Share this post: