Intervalleja Kupittaan puistossa ja positiivisuutta

Eilen oli eka kerta kun pääsin juoksemaan intervalleja suht hyvin ilman, että tuo pakara pahemmin kiukutteli. Yhden kerran yritti jotain vastahakoisuutta esittää, mutta en luovuttanut vaan jatkoin juoksua.
Kyllä oli taas Vauhtisammakon juoksutreenien jälkeen niin hyvä fiilis kun oli pinkonut siellä niin että hippulat vinkui. Ei vaan, en mä ihan niin kovaa mennyt. Pikkuisen joutuu taas sitä peruskuntoa palauttelemaan kuukauden tauon jälkeen. Onhan sitä juostu kevyitä lenkkejä muttei mitään kunnon sykettä nostavia.
Kuvia en ehtinyt treeneistä napsimaan ollenkaan, tai oikeastaan mulla jäi puhelin autoon… Onneksi on parit kuvat jemmassa aiemmilta lenkeiltä.


Ja jos joltain on mennyt ohi Vauhtisammakon uutinen, niin kurkkaa heidän Facebook-sivuilleen, jonne pääset myös tästä. Vauhtisammakon juoksukoulu nimittäin saapuu Turun ja Tampereen lisäksi nyt myös Helsinkiin 16.9.2014!
Suosittelen mukaan lähtemistä ihan kaikille juoksusta kiinnostuneille ja myös sitä jo kauemmin harrastaneille. Kaikille löytyy omia juoksuryhmiä. Ja ohjaajat Anni ja Mikko ovat aivan loistavia persoonia ja tsemppareita, ammattitaidosta puhumattakaan!Eilen sain myös yllätyksen blogin kautta. Liikuntapäiväkirja-blogin Jaanaba heitti mulle positiivisuushaasteen! Kiitos siitä Jaanaba! 🙂
Olen jo jonkin aikaa seurannut Jaanaban blogia ja sitä on mielestäni tosi kiva lukea. Kirjoittaja on itseni kanssa samanikäinen ja aika paljon samoja ajatuksia löydän myös Jaanaban kirjoituksista välillä. Myös elämänasenne on kohdillaan kuten myös treeniasenne! Jaanaba treenaa triathlonia ja crossfittiä.
Kurkatkaa ihmeessä myös Jaanaban sivuille! 🙂

Haasteessa pitää kertoa viisi positiivista asiaa viiden päivän ajan ja joka kerta haastetaan mukaan joku.


Eli tässä Liikuntapäiväkirjan Jaanaban haasteen ensimmäinen osio.

1. Eilen oli siis tosi hyvä juoksutreeni, ja se jos mikä on positiivista.

2. Tämä menee maanantain positiivisiin asioihin, mutta ei kai se haittaa?? 
    Otin elämäni ekan tatuoinnin. Ja se on hieno! 🙂 
    (kuva tulee myöhemmin) 

3. Sää ei ollut eilen liian kuuma vaan ihan sopiva kesäkeli.

4. Mies oli pessyt mun salitossut. (ei tartte itse pestä)

5. Söin iltapalaksi vohveleita ja mansikkaa.


Ekan positiivisuushaasteen heitän Life is a holiday-blogin Iitulle. Iitu on tällä hetkellä Lontoossa opiskeleva turkulainen nuori määrätietonen nainen, joka ei  pelkää haasteita urheilunkaan puolella. 

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!! 🙂

Share this post: