Kansainvälistä markkinaa ja herkuttelua

Sinne se viikonloppu taas meni ja niin nopeasti. Paljon on kyllä saatu tehtyäkin.
Perjantaina alkuillasta käytiin salilla ja sen jälkeen haettiin esikoinen junalta. Pääsi kaveri ekaa kertaa armeijasta lomille. 🙂 Ei kuitenkaan kotiin asti tullut kyydissä, vaan jäi kaverin luo Turkuun.
Keskimmäinen tuli kotona käymään kun odotti poikakaveriaan kotiin viikonloppulomille myös. On se vaan sellaista tuo nuorten ”poikien” elämä, kun armeijaan lähtevät. Toisilla on vanhemat kotona odottamassa ja toisilla tyttöystävät tai ehkä jopa molemmatkin sitä odottavat yhtä paljon. Näytti tuolla Turun rautatieasemalla olevan yksi nuori tyttö pienen lapsenkin kanssa avomiestään odottamassa viikonloppulomille. 

Eilen käytiin aamulla salilla ja sen jälkeen suunnattiin taas Turkuun. 
Turussa oli Aurajoen rannalla myyntikojuja vierivieressä taas ja tällä kertaa oli vuorossa Kansainväliset suurmarkkinat, joilla oli myynnissä pääasiassa erilaisia ruokia ja leivonnaisia mutta myös muita eri maiden tuotteita. 
Ensin kierreltiin katsomassa kojut läpi ja vasta toisella kierroksella tehtiin ostokset.

Italialaisia herkkuja

Suklaamyyjä

Saksalaiskoju


Markkinanalle


Kuopus söi markkinoilla lounaaksi pizzapalan italialaisesta pizzakojusta ja me miehen kanssa herkuteltiin saksalaisilla patongeilla, joissa oli täytteenä joko bratwurst- tai frankfurter-makkara. Lisukkeeksi sai laittaa sinappia, ketsuppia, sipulia ja suolakurkkua. Hyvää oli! 🙂

Mutta vielä parempia oli suklaaherkut.
Ostettiin kotiin iltapäiväkahvin kaveriksi italialaista suklaata. Valittiin kahta eri makua, pistaasisuklaata ja minttusuklaata. Palat oli aika isot, kun ajattelee, että kyseessä oli ihan täyssuklaata. Makeaa mahan täydeltä siis 🙂 
Jaettiin kyllä nuo palat kolmeen pekkaan, joten ei ihan hulluksi mennyt herkuttelu.

Suklaata

suklaata


ja lisää suklaata
Ai vaan kaks palaa saan valita??

Iltapäivällä suunnattiin auton nokka kohti Naantalia ja koirien uittopaikkaa. Pääsi rähjä uimaan. Ei se kyllä mikään kova uimari ole, enemmän kiinnosti tyttökoira joka tuli rantaan omistajansa kanssa. Ei saanut raukka rauhassa olla pahemmin. Taitaa pojalla olla ihan muut leikit jo mielessä kuin palloleikit…
Koira sai mennä uimareissun jälkeen kotiin nukkumaan ja seuraavaksi oli kuopuksen uimavuoro. Ajettiin Maskun kuopille uimaan hetkeksi. Itse en uimaan saa mennä vielä muutamaan viikkoon tuon viime maanantaina ottamani tatuoinnin vuoksi. En myöskään aurinkoa saa ottaa ettei vaan polta nahkaa ja tatuointi lähde tai vaurioidu. 

Kyllä mä tähän mahdun
Vesisotaa!!!

Tää on mun allas


Tänään käytiin jo aamusta salilla ja illalla olisi ollut vuorossa 1 h 40 min juoksulenkki, mutta päänsärky esti taas lenkin.. Ulkolämpötila näyttäisi olevan +26 astetta tällä hetkellä. Ukkostakin ilmassa oli, ainakin pikkuisen jyrisi pari tuntia sitten ja pääkopassa oli ilmeisesti pientä pintajännitettä siitä johtuen. 

Viikonlopun positiiviset saa tulla tässä:
(en siis ole joka päivä saanut niitä kirjattua tänne, joten muokkasin heiman sääntöjä)

1. Esikoinen pääsi siis ekaa kertaa lomille armeijasta ja näyttää olevan ihan ok 🙂

2. Lämmin kesäilma jatkuu

3. Ollaan käyty rannalla (muut uimassa, minä en)

4. Enää kaksi viikkoa kesäloman alkuun.

5. Tuli käytyä herkuttelemassa Kansainvälisillä suurmarkkinoilla.

Mukaan haastan blogistin joka kirjoittelee Mamma Rimpuilee blogia.
Hauska kirjoitustyyli ja kekseliäs taapero takaavat hymyn, kun blogia lukee. 

Joka päivä 5 päivän ajan siis 5 positiivista asiaa ja joka kerta haastetaan joku mukaan.

Share this post: