Spagaattihaaste

Se on kyllä hauska tuo somen voima. Yllytyshullun ei pitäisi selailla somea tai lukea kaikkia mahdollisia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä sivustoja. Blogitkin on tosi pahoja.
Sunnuntai-iltana salitreenin ja kehonhuollon jälkeen selailin blogeja joita seuraan säännöllisesti. Siinä sitten osui silmään kirjoitus Liikuntapäiväkirja nimisessä blogissa, jota kirjoittaa itseni ikäinen täti-ihminen Jaana. Postauksen nimi oli Spagaattikuntoon kesäksi. Hieman ensin ihmettelin, että mikä juttu se on. Luin eteenpäin ja törmäsin Facebook-linkkiin ja klikkasin.

Joskus joogassa Skorpionina

Siitä se sitten lähti. Otin vastaan somehaasteen, jossa pitäisi saada itsensä spagaattikuntoon kesäksi. Minä, joka en taivu lähellekään kyseistä liikettä, vaikka joskus pari vuotta sitten joogassakin kävin ja kotonakin sen jälkeen olen joogannut. Hetken googlettelin ja etsin lisää tietoa tuosta haasteesta. Lopulta löysin treeniohjelman, jota noudattamalla pitäisi saada itsensä 30 päivässä siihen kuntoon, että spagaattikin taipuu 😀

Spagaattihaaste, alkutilanne.

Aste asteelta pitäisi notkeutta tulla lisää. Sunnuntaina illalla otin kuvan ennen treeniohjelman aloittamista. Siinä ei ole mitään imartelevaa, työtä on edessä ja paljon 😀
Nyt siis joka ilta tehdään tuon ohjelman mukaiset venyttelyt muu treenin lisäksi. Tänne en varmaan joka ilta laita kuvia venyttelyistä, mutta ainakin kerran viikossa voisin laittaa ”edistymiskuvan”.
Pysykää siis kuulolla 😉

Share this post:

2 Comments
  1. Olisipas hauskaa tietää, voiko kaltaiseni rautakankikin saavuttaa haasteen tavoitteen, mutta jään silti mieluummin nyt sivusta seuraamaan, miten haaste edistyy. Tsemppiä!

  2. Tanja

    Aika rautakanki täälläkin on ? Sain jopa miehenkin mukaan haasteeseen. Kiitos tsempistä! ?

Comments are closed.