PNM Trailille menossa?

Edellisessä postauksessa jo sivusin hieman aihetta.
Olen tulevana lauantaina osallistumassa Turun lähistöllä Nousiaisissa järjestettävälle PNM Trailille, joka on ensimmäistä kertaa järjestettävä polkujuoksutapahtuma. Järjestäjänä on Juoksuaika, sama taho, kuin Paavo Nurmi Marathonilla.

Lähtöpaikkana toimii Nousiaisten Valpperi ja matkavaihtoehtoina on 10km, 23km ja 38km, joista itse osallistun 23 km lenkille.
Olemme aiemminkin mieheni kanssa käyneet usein juoksemassa tuolla Kuhankuonon ja Kurjenrahkan suositulla retkeilyreitistöllä ja olemme myös käyneet usein siellä kävelemässä koiran ja kuopuksen kanssa. Viime kesänä myös yövyttiin teltassa Savojärven rannalla.
Keväällä, taisi olla pääsiäisenä, kävimme juoksemassa tuolla reilun 30 km lenkin ja siitä reissusta kerroinkin aiemmin myös täällä. Maisemat on todella kauniit ja luonto vaihtelee suomaastosta tiheään mäntymetsään.

Itse odotan tuota juoksutapahtumaa jälleen kerran innolla ja toivon, ettei kyseisenä päivänä ole kovinkaan kovaa hellettä. Maastoltaan tuo Kurenrahkan ja Kuhankuonon alue on aika tasaista, pieniä nousuja lukuunottamatta. Tietenkin riippuu siitä mihin vertaa ja voi olla, että parin viikon takaisen Ylläksen juoksun jälkeen kaikki etelän maastot on tasaisia 😀 Ylläksen juoksusta voit lukea täältä.

Savojärven rannalla

Jos et vielä ole ilmoittautunut, ehdit vielä kunhan olet paikalla lauantaina viimeistään 45 minuuttia ennen oman matkasi lähtöä. Lisäsin tänne näitä kuvia vanhoilta reissuilta, jotta voit ihailla niitä ja pääöksenteko mukaan lähdöstä on helpompaa 😉

Ojan ylitystä Vajosuon lenkillä

Polkujuoksu on hauskaa ja tältäkään reissulta tuskin kukaan pääsee maaliin kuivin jaloin. Polkujuoksukengät on hyvät tällä reitillä, mutta tavallisillakin juoksukengillä pärjää hyvin.

Share this post: