Namasté

Olo on raukea ja rauhaisa. Tuntuu kuin koko keho olisi tyhjennetty työviikon hektisyyden jäljiltä ja viikonloppu voi alkaa rentoutuksen jälkeen.

Käytiin siis työpäivän jälkeen joogatunnilla Leaf Areenan David Kuntomaailmassa, jossa muutenkin käymme salilla. Pakko sanoa, että taisin jäädä koukkuun. Eilen jo toivoinkin, että jooga olisi niin koukuttavaa kuin olen kuullut. Vähän ensin pelkäsin, että kuinka siellä pärjää, kun on käynyt salilla suht paljon ja lihaksia alkaa jonkin verran olemaan, mutta pelko oli turha. Eikä ilmeisesti oltu ainoita, jotka olivat joogatunnilla ekaa kertaa. 


Tunnin alkamisen odottamista

Tänään oli ohjelmassa erityisesti lonkan seudun venytykset ja se sopi minulle paremmin kuin hyvin jo kauan vaivanneen lonkkaoirehtimisen jälkeen. Ensin tuo vasen lonkka ei meinannut lähteä mukaan, mutta kun parit lämmittelyt oli saatu tehtyä, sain senkin irtoamaan.
Opin tänään mikä on jumalatar, koira, kolmijalkainen koira, aurinkotervehdys ja soturi. Lisäksi huomasin tunnin lopussa meditaatioharjoituksen päättyessä, että en ollut hetkeen ajatellut mitään. Kävi jopa mielessä, että nukahdinko, mutta en ollut nukahtanut. Oli siis testaamisen arvoinen laji tuo jooga. Ja tulen kyllä menemään uudestaankin joogatunnille. 


Kuva PinterestTästä on hyvä aloittaa viikonloppu, namasté.


Share this post: