Menneen viikon treenit

Mites on viikko mennyt, onko tullut treenattua tai ulkoiltua ihanassa kevättä enteilevässä ulkoilmassa?
Täällä suunnalla oli ainakin eilen aivan ihana keväinen ilma, paitsi että tuuli ihan liikaa. Mutta mittari näytti iltapäivällä +8 astetta. 
Yksi negatiivinen puoli kevään tulossa on ihan kauhea katupöly joka puolella ja itse en kovinkaan innolla odota siitepölyaikaa. Se tietää taas pärskintää ja antihistamiinin syöntiä. Siedätyshoitoa niin kauan kuin pystyy. 
Onko muita ketkä kärsii siitepölyallergiasta ja miten selviätte tuosta pahimmasta ajasta? Olisiko jotain hyviä vinkkejä?


Mun menneen viikon treenit näyttää tältä:

MovescountNoin 6 ja 1/2 tuntia näyttäis olevan Moveja. 
Mukana on juoksua, venyttelyä, salitreeniä ja uintia.
Tuosta puuttuu ne kevyet liikunnat, eli koiranulkoilutukset.
Koko viikko mennyt ilman lepopäivää, mutta tänään se lepopäivä sitten on.


Juoksukaveri
Yläselkätreeniä 


Nyt auton nokka suuntaa kohti Helsinkiä ja Messukeskusta jossa vielä tänään pääsee GoExpo 2014 touhuihin mukaan.
Esillä siis useita eri lajeja ja kymmeniä näytteilleasettajia, joista löytyy paljon sekä isompia, mutta myös pienempiä yrityksiä. On vaatteita, tarvikkeita, lajeja  ja tapahtumia esiteltynä.
Itselläni on suunnitelmissa vilkaista treenivaateosastot, tiedä vaikka mukaan tarttuisi jotain kivaa. Ainakin Lorna Janen osasto on pakko katsastaa. Joulukuun Australian reissulla tutustuin tuohon urheiluvaatemerkkiin, mutta jostain syystä en ostanut muuta kuin lippiksen, jota sinä päivänä olin hakemassa. Ja tietysti muutkin on katsottava. Ainakin mulla treenivaatteetkin tuo lisää treeni-intoa.
Jos ehtii niin voisi testata juoksutekniikoita ja -kenkiä runSport osastolla.
Lisäksi olisi tarkoitus tavata yksi yhteistyökumppani tuolla messuilla. Siitä lisää myöhemmin 🙂
Siispä jos olet aikonut käydä GoExpossa tänä vuonna niin nyt menoksi!

Mitäs muuta viikkoon on mahtunut.. 

Eilen oli Naistenpäivä ja sain mieheltäni ihanan orkidean. Saa nähdä kuinka kauan se on mulla elossa. Pitää varmaan etsiä hoito-ohjeet jostain ettei se ihan heti kuole.
Ja iltapäivällä piti testata Masajo Oy:n Intiaanisokeria leivontaan. Tein muffinseja joihin tuli muuten ihan perus leivonta-aineksia, mutta sokerin korvasin intiaanisokerilla ja joukkoon sekoitin vielä kuivattuja marjoja. Hyviä oli! Uuni oli pikkuisen liian lämmin ja osa pääsi halkeilemaan. Mutta ei sen niin väliä kun maku oli hyvä 🙂

Tänne saa mielellään antaa vinkkejä intiaanisokerin käytöstä leivonnassa ja muutenkin. 


Mukavaa sunnuntaita kaikille!!
Share this post: