Juoksumessut Turussa Vauhtisammakolla 16.5.

Ne tulee taas! Vauhtisammakon juoksumessut nimittäin. Varaa kalenterista vapaata illaksi keskiviikkona 16.5. ja tule katsomaan mitä kaikkea messuilta tällä kertaa löytyy.

Paras juoksukausi on vasta alkamassa ja ehkä sinullakin on tarvetta uusille varusteille tai vaikka kehonhuoltovinkeille?

Yvetten viime syksyn mallistoa
Itselleni mukaan tarttui vuosi sitten nämä ihanuudet…

…jotka jo ekan kisan jälkeen olivat tämän näköiset 😀

Mukana kevään messuilla on mm. Vauhtisammakollakin joogatunteja vetänyt Anna Joogaa, joka myös tekee ayurvedista joogahierontaa. Voit lukea mun kokemuksia hieronnasta vanhasta postauksestani täältä.
Lisäksi pääset testaamaan juoksukenkiä testilenkeillä seuraavilta merkeiltä: Salomon, Hoka One One,   New Balance ja Feet. Lisäksi testilenkillä voit testata Suunnon urheilukelloja ja messuilla arvotaan myös yksi valkoinen Suunto Spartan Sport HR-kello.

Ja myös tämä on löytänyt tiensä meille

Näytteilleasettajien joukossa on myös useita urheiluvaatemerkkejä ja edustajia, kuten Yvette ja 2XU sekä ravinteiden puolelta ainakin ClifBarin energiavalmisteita on mukana. Itse suosin heidän Bloks-valmistetta, joka on vähän kuin viinikumikarkkia. Huomattavasti helpompi saada nieltyä kuin geelit. Ainakin omasta mielestäni 🙂

Ja toinen pari polkujuoksukenkiä löytyy omasta kaapista myös, Hoka one one Speedgoat2

Messut on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, kannattaa tulla nauttimaan illasta juoksun parissa sekä tekemään hyviä löytöjä!

Ohjelma:
16:30 Messut alkaa Vauhtisammakolla (Sirkkalankatu 13) vapaata kiertelyä
18-19 Kenkien testitreenit (Hoka one one, Salomon, New Balance ym.)
20:00 Messuosasto sulkeutuu ja ohjattu tunti alkaa
20:15 HighBaller-tunti kehonhuoltoon alkaa (Vauhtisammakko)

Kannattaa laittaa Facebookissa seurantaan Juoksumessujen sivu, jotta saat lisätietoa näytteilleasettajista ja mahdollisista kisoista, joita jo pari taitaakin löytyä sieltä 😉

Share this post: