Uutta treenikenkää testaamassa

Nyt se on ohi. Lähes kolmen viikon treenaamattomuus.
Kävin viime torstaina viimeinkin salilla ekaa kertaa pitkään aikaan ja kyllä se vaan oli mukavaa 🙂
Melkein alkoi jo turhautua ja seinät meinasi alkaa ahdistamaan, kun oli joutunut olemaan kotona neljän seinän sisällä ihan liian kauan, lukuunottamatta koiran kävelytyksiä. Kyllä sitä ihmeen nopeasti tottuu liikkumiseen ja siitä tulee elämäntapa. Nyt torstaina salitreenin jälkeen olo oli kuin uudesti syntyneellä. Endorfiinit oli valloillaan ja tuntui kuin olisi ollut voimaa kuin pienessä kylässä vaikkakin kunto on todella huono vielä. Kyykkytreenin aikana sykkeet kohosi yli 140 ja sitä ei kyllä aiemmin ole tapahtunut.

Hummel Crosslite

Torstaina sain myös postilaatikkoon ilmoituksen postiin saapuneesta paketista. Color4care (adlink) toimitti minulle uudet tennarit (adlink) treenikengiksi yhteistyön kautta. Olin jo jonkin aikaa ollut aikeissa hankkia uudet treenikengät pääasiassa salitreenejä varten. Aiemmat ovat jo tulleet tiensä päähän ja pohjat irvistävät jonkin verran.
Vaikeinta kenkien valinnassa oli juuri se oikean kengän valinta. Vaihtoehtoja, kun oli useita mallien ja värien osalta. Meinasin ensin tilata pinkit kengät, mutta koska mulla on myös muun värisiä treenivaatteita, päädyin turvalliseen mustaan.

Hummel Crosslite

Color4caren valikoimassa on laajalti erilaisia tennareita (adlink) vapaa-ajan- ja miksei työkäyttöönkin.   Näitä tennareita suositellaan esimerkiksi hoitoalalla työskenteleville, jotka ovat suurimman osan työajastaan jaloillaan ja liikkuvat paljon.
Tennareiden lisäksi heidän valikoimastaan löytyy värikkäät työsandaalit (adlink) joka lähtöön. Voisin itsekin harkita sellaisia, koska ne olisivat myös toimistotyöläisen jaloille paljon paremmat kuin perus ulkokengät, jollaisissa olen tällä hetkellä koko päivän. Lisäksi tarvitsen töihin vaihtokengät, jotka voin työmatkapyöräilyn jälkeen vaihtaa jalkaan pyöräilykenkien sijasta. Tähän saakka olen pitänyt yhden parin kenkiä töissä koko ajan, mutta se taas tarkoittaa sitä, että ne kengät ovat aina töissä ja joskus kaipaan sitäkin paria kotona.

Torstaina pääsin siis heti testaamaan näitä uusia treenikenkiä salilla ja olin tyytyväinen valintaani. Kenkä on siis Hummel Crosslite, jossa on ohut pohja ja näin myös kenkä on kevyt. Tunsin myös, että kenkä tukee jalkaa treenin aikana hyvin. Ensivaikutelma oli siis hyvä. Kerron lisää toimivuudesta, kunhan olen ehtinyt testaamaan kenkää hieman enemmän.
Color4carella on myös muita tennareita valikoimissaan ja jotenkin ihastuin myös pariin muuhun malliin, Bagheeran Graphicin pinkki-valkoisen ja Bagheera Meadow kirsikan väriin ja ulkonäköön.
Sama valinnanvaikeus taas kuten aina.

Käykää ihmeessä tutustumassa Color4care-verkkokaupassa myös muihin heidän tuotteisiinsa!

(Yhteistyössä Color4care)

Share this post: