Tuoksuvaa käsin tehtyä luonnonkosmetiikkaa

Olen parin vuoden ajan ollut luonnonkosmetiikkaa tekevän yrityksen Lushin vakioasiakas ja taas tuli tilattua pari tuotetta postitse kotiin.


Tässä tämän tilauksen sisältö
Tuotteet valmistetaan tuoreista luomuhedelmistä ja -vihanneksista sekä hienoimmista eteerisistä öljyistä ja turvallisista synteettisistä raaka-aineista.
 Tuotteiden pakkauksessa käytetään vähän jos ollenkaan pakkausmateriaalia. Esimerkiksi nyt tilaamani kasvovoide oli pakattu käärepaperiin ja toinen voide muovipurkkiin, joka on kierrätystavaraa. Purkissa jopa mainitaan, että kun niitä tuo takaisin myymälään 5 tyhjää ja pestyä purkkia, saat mukaasi veloituksetta yhden tuorenaamion.
Tuotteet on valmistettu vegetaareille sopiviksi ilman eläinkokeita ja myös raaka-aineet ostetaan yhtiöiltä jotka eivät tee tai tue eläinkokeita. Tuotteet on testattu ainoastaan ihmisillä.


Syötävän herkullisen näköistä ja tuoksuistaLushilla on tuotevalikoimissaan vaikka millaisia kosmetiikkatuotteita, kuten saippuoita, kosteusvoiteita, kasvo- ja vartalokuorintatuotteita, kuivashampoota, palashampoota, tuorekasvonaamioita, deodorantteja, saunatuotteita, meikkejä ja paljon muuta. Heiltä löytyy myös miehille suunnattuja tuotteita, joissa tuoksumaailma on miehille sopiva. 
Tuotteissa on aika vahvat tuoksut, mutta ne on kaikki luonnontuotteista peräisin olevia. Allergikkojen kannattaa tarkistaa tuoteselosteet tai käydä paikan päällä liikkeessä testaamassa sopiiko tuote.
Valikoimassa on myös erilaisia hierontapaloja, joilla on tuoksujen mukaan eri vaikutukset. On rauhoittavaa ja stressiä lievittävää sekä lihaksia lämmittävää ja aisteja herättävää. 


Sitruunamyrtin ja greipin tuoksuinen saippuapalaHarmittavaa Lushissa on ainoastaan se, että heidän ainoa liikkeensä Suomessa sijaitsee Helsingissä, joten siellä ei tule hirveän usein vierailtua ja uusia tuotteita ei kovin helposti tule tilattua, kun ei pääse haistelemaan ja katsomaan tuotetta ensin. Onneksi heiltä tulee kuitenkin melkein joka kerta postipaketin mukana jotain uusia tuotteita ainakin pieni testipurkki tai -pala. Tällä kertaa sain mukana tuon saippuapalan. Se on aivan ihanan pirteän tuoksuinen ja sai niin hyvälle tuulelle pelkästään tuoksunsa takia. Lisäksi kaikki nuo saippuapalat ovat erinäköisiä ihan siitä syystä, että ne tehdään käsityönä.
Meidän perheellä on muutama tuote jo todettu sen verran toimivaksi ja hyväksi, että vähintään kahden kuukauden välein tulee jotain tilattua.
Olen jopa Budapestin reissulla kävellyt paikalliseen Lushin myymälään ostoksille yhden tuotteen jäätyä kotiin.


Kasvoseerumi erittäin kuivalle iholle
Suosittelen testaamaan Lushin tuotteita! 

(Tämä ei ole yhteistyömainos, vaan halusin vain jakaa oman kokemuksen yrityksestä ja sen tuotteista)

Share this post: