Lauantain rientoja ja sunnuntain metsäilyä

Lauantai aamu alkoi vilkaisulla ikkunasta ulos. Ja ihanaa, siellä oli vielä lunta ja niin valoisaa! Me saatiin lunta Turkuunkin perjantaina iltapäivästä. 
Aamupalan jälkeen mies nappasi koiruuden mukaansa ja lähti metsälenkille, kun taas minulle osui imurivuoro. Yleensä olen siivonnut jo torstaina, mutta tällä viikolla se jäi ja se oli kuitenkin pakko tehdä, joten tein sen tänään. 
Sain imuroitua ja tehtyä muut viikkosiivoukseen kuuluvat rutiinit juuri ennen kuin mies tuli kotiin koiran kanssa. Kaveri on hieman innoissaan lumesta. Koira siis. 🙂 Siitä onkin pieni pätkä blogin Facebook-sivulla ja Instagramissa eilisillalta. 
Siivouksen jälkeen hypättiin autoon ja huristeltiin salille. Vuorossa oli yläkroppatreeni eli penkkiä, vipunostoja, dippejä, ylätaljaa ja hauista. Salilla menikin reilu tunti taas. Treenin jälkeen suihkuun ja auton nokka kohti Turun keskustaa. Edessä oli mission impossible eli pikkujoulumekon metsästys. Sen haastavuudesta mainitsinkin jo aiemmin. Ajateltiin hakea vähän energiaa tuohon shoppailuun kahvittelusta ja käytiin ihan ekaa kertaa Café Art’ssa jokirannassa aivan Blankon kulman takana. Paikka oli paljon paljon isompi kuin mitä me oltiin kuviteltu. Ihana ja viihtyisä paikka, henkilökunta oli todella ystävällisiä vaikka asiakkaita oli paljon ja jono tiskillä ei ottanut loppuakseen missään vaiheessa. 
Itse valitsin cappuccinon ja suklaa-mango-vadelmakakun palasen ja mies tilasi cappuccinon ja lime-valkosuklaakakun. Sovittiin, että syödään palaset puoliksi. Oma kakkuni oli todella maukas ja suklaan, mangon ja vadelman yhdistelmä oli onnistunut. Mango kuitenkin jäi hieman varjoon suklaan ja vadelman mauille. 
Lime-valkosuklaa on omasta mielestäni aina onnistunut ja varma valinta. Se olikin todella raikas ja maittava. 
Café Artiin eksymme varmasti uudestaan! Kannattaa käydä!
Kahvittelun jälkeen pyörimme keskustassa, tai no enimmäkseen Hansan kauppakeskuksessa sekä Sokos Wiklundilla, mutta en löytänyt mitään ostettavaa. Tai siis olisin löytänyt, jos olisin hakenut jotain muuta ,kuin pikkujoulumekkoa. Sali jäljiltä olin kuitenkin sen verran poikki, etten jaksanut läteä pikkuliikkeisiin, joissa tarjonta olisi ollut aivan varmasti parempi kuin ketjuliikkeissä. Ja sitten pitäisi vielä tietää missä liikkeissä on mun tyylisiä ja kokoisia vaatteita. Vinkkejä tänne suuntaan kiitos 🙂
Keskustan liikkeet sai jäädä taakse ja mentiin tuttuun ja turvalliseen Myllyn kauppakeskukseen. Kävin siellä juuri avatussa Brand Galleryssa, mutta ei sieltäkään mitään löytynyt. Kiersin taas kaikki ketjuliikkeet ja melkein jo luovutin. Yllättäen löysin sopivaa vaatetta Vero Modasta ja jopa koko oli sopiva. Ainoa ongelma oli, että nyt kivoja mekkoja oli kaksi… Onneksi tuo mies on niin kiva, että ehdotti että ottaisin molemmat. Taisi ajatella itseään, ei tarvitse lähteä shoppailemaan ensi kerralla, kun tarvitaan uutta mekkoa 😀

Ennen kotiin lähtöä kävin vielä yhdessä liikkeessä johon alaikäisillä ei ole asiaa. Ainakaan ostoksille. Ostin pullon Blossa-glögiä. Mun mielestä nuo Blossat ovat siitä hauskoja, että joka vuosi tulee uusi maku. Tänä vuonna pullo on ihanan lila ja makuna on laventeli. Mielenkiinnolla odotan joulua ja glögimaistajaista. 


Tänään aamu alkoi taas metsälenkillä koiruuden kanssa ja kyllä sillä taas virtaa riitti. Luonto on kyllä niin kaunis nyt, kun maassa on vähän lunta ja on valoisampaa. Saisi kestää tuonne kevääseen saakka tämä keli. 
Muutamia kuvia tuli napsittua tuolla lenkillä alla osa niistä.Ihanaa sunnuntaipäivän jatkoa ja alkavaa viikkoa kaikille! 

Share this post: