Treenivaatteita ja tarvikkeita

Kävin tänään taas kärppänä tai tarjoushaukkana, ihan miten vaan, Lidlissä. Siellä kun oli tänään tarjouksessa juoksuvaatteita ja tarvikkeita. Muita tarvikkeita en nyt tähän hätään tarvinnut, mutta ostoskorin kyytiin pääsi parit juoksutrikoot, juoksushortsit ja pari juoksupaitaa itselleni ja yksi miehelle. Oli pakko ostaa ettei toiselle tulisi paha mieli 😉 Hintaa noille ostoksille tuli alle 40€. 
Aiemmin ostin Lidlistä kompressiotyyliset lyhytlahkeiset juoksutrikoot ja juoksupaidan ja viime syksynä pitkähihaisen juoksupaidan. Hyvin ovat menossa kestäneet ja toimineet. 
Tänään pääsen heti testaamaan shortsien mukavuutta ja toimivuutta juoksutreeneissä.
Yllä mainittujen vaatteiden lisäksi Lidlissä oli juoksu/nesteytysvöitä, tossuja, sukkia, nilkka- ja polvitukia ym tarvikkeita. Kannattaa käydä katsomassa!

Aina ei siis tarvitse ostaa niitä kaikista kalleimpia urheilutekstiilejä tai tarvikkeita. Onhan niissä varmaan istuvuudessa eroja, mutta kun miettii kuinka paljon treenivaatteita pitää pestä ja millaiselle koetukselle ne joutuvat, on ihan kiva välillä löytää edullisempiakin. Ja ainahan uudet treenivaatteet piristää ja antaa lisäpotkua treeneihin 🙂


Tänään on muuten ollut vähän viileämpi ilma, aamulla satoi vettä ja ukkosti vähän aikaa. Sen verran, että piti raahata ulkokalusteiden pehmusteet sisälle. Ukkosta ja sadetta kesti noin puoli tuntia ja siinä se sitten taas oli. Lähdin bussilla Turun keskustassa käymään ja kun pääsin Turkuun, oli jo aika lämmin keli taas. Tällä hetkellä tuulee hieman ja välillä kuuluu ukkosen jyrähtelyjä jostain kaukaa. Ei siis mikään paha myräkkä iskenyt.

Hauska tapaus sattui bussissa, kun olin matkalla Turkuun. Bussin kyytin tullessani istuin penkille ja takanani äitinsä kanssa istunut noin 5v poika totesi: ”tytöllä on kiva kukka olkapäässä”..!! Tytöllä??? Siis häh, tarkoittiko se mua?? 😀 Äiti vaan totesi, että ”on hieno tatuointi”. Vähänkö mua nauratti, kun 40 vuotiasta sanotaan tytöksi. Ja tuon pojan äiti oli ehkä noin kolmekymppinen.. Päinvastainen tapahtui, kun 14-15 vuotiaana olin jäätelökioskilla töissä ja eräs äiti sanoi lapselleen, ”sano tädille minkä jäätelön haluat”.. 

Ensimmäinen lomaviikko on kohta loppusuoralla ja muutaman päivän reissu jo häämöttää. Vielä pitäisi pakata valmiiksi ja käydä vaihtamassa rahaa. Huomenna vienkin karvakorvan hoitoon ja nappaan samalla esikoisen armeijan harmaista viikonloppulomalle 🙂 Niin ja pitäisi ehkä hieman myös imuroida, koiran karvoja näyttäisi olevan joka nurkassa taas. Ehkä myöhemmin, tai huomenna, tai ensi viikolla 😀

Mukavaa torstaita kaikille ja myös viikonloppua mikäli en huomenna ehdi kirjoittelemaan!  

Share this post: