Turvallisuutta elämään ja liikkumisen

Hep hep! Muistaahan kaikki, että blogissa on meneillään kampanja, jolla saat ostettua 20% alennuksella ICE Turvarannekkeen Uniikkilandian (adlink/mainoslinkki) verkkokaupasta.

Viime päivinä on lehdistä paljon saanut lukea karanneista koirista, eksyneistä vanhuksista ja myös koulun alkamisesta.

ICE Turvarannekkeesta (adlink/mainoslinkki) on apua, kun löydetyn henkilön omaisiin pitäisi saada yhteys. Siihen saa kaiverrettua rannekkeen haltijan nimen ja syntymävuoden sekä kotipaikan. Tämän lisäksi siihen saa kahden omaisen tai läheisen puhelinnumerot sekä tärkeän tiedon mahdollisesta sairaudesta, joka pahimmillan vaatii lääkitystä säännöllisesti. Ranneke on todella helppo kiinnittää ja mukavan tuntuinen ranteessa. Ei haittaa juoksulenkilläkään yhtään. 
Turvaranneke on edullinen lisäturva kaikille liikkujille, muistisairaille, puherajoitteisille tai kenelle vaan. Muistathan siis koodin yksipv001 kun teet tilauksen niin saat jo ennestään edullisesta rannekkeesta tuon 20% alennuksen!Jos taas haluat karvakamulle pantaan puhelinnumeron, löytyy myös lemmikeille omat tuotteensa. Viimeksi eilen pihamaallamme juoksenteli jo kolme päivää sitten karannut koira, jota valitettavasti ei kuitenkaan saatu kiinni. Tuon, että kaveri on kolme päivää ollut kadoksissa, tiesin siitä, että koiraa on etsiskelty Facebookin kautta myös.

Ensi viikolla on myös monessa perheessä sekavat tunteet, kun on taas se aika vuodesta, jolloin koulut avaavat ovensa. Joillakin se pieni ekaluokkalainen lähtee kulkemaan ensimmäisiä koulumatkojaan, kun taas joillakin kuljetaan jo monta vuotta kuljettua tuttua koulutietä. Ei ole väliä onko koulutie tuttu vai tuntematon, silti siellä voi tapahtua ihan mitä vaan, vaikka kuinka hyvin olisi varauduttu etukäteen. Tietysti toivon, että kaikki kanssakulkijat ymmärtäisivät taas kerran olla erityisen tarkkaavaisina tuolla liikenteessä, etenkin suojateiden lähellä. Muistattehan jokainen, että se on SUOJAtie jalankulkijoille. 

Uniikkilandialta (adlink/mainoslinkki) löytyy lapsille paljon tuotteita myös joihin saa kaiverrettua vanhempien puhelinnumerot, lapsen nimen. Löytyy kaulariipuksia, avaimenperiä ja reppuun kiinnitettäviä laattoja.

Huom! Tuo tarjous -20% koskee ainoastaan ICE Turvaranneketta koodilla yksipv001 ja on voimassa elokuu loppuun. Kannattaa hyödyntää!!

Uniikkilandialla on myös Facebook-sivut joihin pääset tutustumaan täällä.

Ihanaa ja aurinkoista kesäpäivää kaikille! Mä aloitin loma-aamun kirjoittelemalla täällä takapihalla 🙂
Kirjoitettu yhteistyössä Uniikkilandian kanssa.

Share this post: