Nyt uutta treenivaatetta hankkimaan!!

Taisin tuossa viime viikolla mainita tilanneeni uusia treenivaatteita salille. Laitoin tilauksen menemään yhteistyökumppanille Tritaniumstoreen, kun kuulin, että heillä on uutena tuotteena tullut Shapeshifter-mallistoon myös toppi. Siispä tilasin sekä topin, että trikoot! Tuo Shapeshifter-mallisto on osakompressiomallisto, josta heidän nettisivuillaan kerrotaan seuraavaa:

Shapeshifter-osakompressiomallisto on innovatiivinen huippu-uutuus, jossa suunnittelun lähtökohtana ovat olleet vaatteen täydellinen istuvuus, osakompressio-ominaisuudet, sekä huippuunsa hiottu käyttömukavuus. Shapeshifter-vaatteiden ominaisuuksiin kuuluva osakompressio antaa lisää tehoa suoritukseen samalla, kun se tukee, muokkaa ja kaventaa vartalon linjoja juuri oikeista paikoista. Vaatteissa käytetty materiaali on ensiluokkaista, hengittävää, täysin läpinäkymätöntä sekä erittäin hyvin kulutuksen kestävää.

Sain oman pakettini viime viikolla ja olen ehtinyt testaamaan treenitoppia ja trikoita sen verran, että voin kyllä allekirjoittaa tuon esittelyn täysin! Kangas on todella hyvän tuntuinen päällä, se on napakkaa neulosta, kuten osakompression pitääkin olla. Treenitoppi istuu kuin räätälöity ja pysyy paikoillaan treenin aikana. Ei tarvitse pelätä, että se lähtisi rullautumaan ylöspäin kesken liikkeen. 
Myös trikoot istuvat todella hyvin ja pehmeän materiaalin ansiosta ne on todella mukavan tuntuiset jalassa. Ja onhan se naiselle tärkeätä, että treenivaate istuvuuden ja materiaalin lisäksi näyttää hyvältä päällä, eikö vaan?
Näiden osakompressiotuotteiden lisäksi Tritaniumilta löytyy muutakin omaa mallistoa. 
Tritanium eXperience treenivaatteet koostuu vain ja ainoastaan korkealaatuisista ja näyttävistä treenivaatteista jotka ovat limited edition-mallistoa. Mallisto on suunniteltu aktiivisesti liikkuville ja urheileville naisille. Tässäkin mallistossa on upean värisiä ja näköisiä treenivaatteita. Itse en tätä mallistoa ole vielä kokeillut, mutta eiköhän niitäkin jossain vaiheessa tule testattua.

Tritanium eXtreme-mallistosta olenkin kertonut jo aiemmin täällä.
Mallisto on suunnattu aerobiciin, tanssiin juoksuun ja joogaan. Kangas on erittäin muokkautuvaa ja se onkin kuin toinen iho päällä. Tämä mallisto ei sovellu parhaalla mahdollisella tavalla esimerkiksi kuntosalitreeniin tai crossfitiin. Värit tässäkin mallistossa ovat upeat ja pysyvät hyvin pesusta pesuun. Lisäksi materiaali on lämpösäädeltyä, se viilentää lämpimässä ja lämmittää viileässä. Itse olen kylläkin käyttänyt myös näitä vaatteita salilla. 

Tritanium Finland on kotimainen yritys, joka on keskittynyt ammattiurheilijoille ja aktiiviharrastajille suunnattujen korkealaatuisten urheilutekstiilien suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin. 
Tritanium-brändin tuotevalikoima tulee laajenemaan vielä entisestään lähiaikoina, mutta ennen lisää uutuuksia kannattaa testata näitä jo olemassa olevia tuotesarjoja. 
Omien tuotteidensa lisäksi Tritaniumstoressa on myynnissä muitakin treenivaatteita, kuten 2XU ja Skins-kompressiovaatteita, sukkia ja säärystimiä.
Lisäksi heillä on muita urheiluun liittyviä tuotteita jonkin verran. Käykää ihmeessä tutustumassa!

Ja jotta teidänkin olisi kivempi tutustua Tritaniumin omiin tuotemallistoihin sain teille lukijoille mahdollisuuden tehdä sen vieläkin edullisemmin.
Tritanium halusi tarjota blogini lukijoille 15% alennuksen kaikista Tritaniumin omista tuotemallistojen vaatteista, kunhan teet tilauksen viimeistään 9.11.2014!

Ei muuta kuin tilausta menemään kampanjakoodilla syksy2014!!
Huom!! Tarjous koskee siis Tritaniumin omia mallistoja.

Suosittelen erittäin lämpimästi tutustumaan valikoimaan!


(yhteistyössä Tritaniumin kanssa)

Share this post: