Metsälenkkejä ja Apulantaa

Flunssa alkaa olla kokonaan nujerrettu, mitä nyt kurkku on pikkuisen karhea vielä. Viikonloppu on vietetty mukavasti pääasiassa kotona perheen kanssa. 
Perjantai-illalla pelattiin Yatzya, joka kuopuksenkin mielestä on kiva peli, koska sen voi voittaa kuka tahansa pelaajista. Ilta meni muutenkin rauhassa vielä pientä flunssaa potien. Esikoinenkin pääsi lomille armeijasta taas oltuaan kotona viimeksi kaksi viikkoa sitten.

Lauantaina mies otti aamulla kuopuksen ja koiran mukaansa ja lähti metsään kävelylenkille. Ollaan alettu päästämään koirusta vapaaksi ja ihan hyvin se menee. Ei kuulemma eilen edes huomannut, kun pari peuraa oli mennyt ihan vähän matkan päästä. Oli niin kova kiire juoksennella edestakaisin ja haistella kaikkea muuta. Iltapäivästä mies otti kuopuksen mukaansa Kaarinaan katsomaan jääkiekkoa. Kyseessä ei ollut SM-tason liigamatsi vaan seuraavan tason. Vastakkain oli mun miehen kotikaupungin joukkue FOPS ja Kaarinan joukkue. Katsojia oli ollut paikalla noin 50 kuulemma ja hallissa tosi kylmä. 
Mä taas sain kotiin seurakseni keskimmäisen, joka ei enää kotona asustele. Tuli meille koko illaksi pikkusiskon seuraksi, koska meillä oli illalla suuntana Apulannan keikka. Mies sai liput synttärilahjaksi syyskuussa ja ehdotin ensin, että menee jonkun kaverin kanssa katsomaan, mutta lopulta pääsin mukaan itse. Ja onneksi pääsin. Kyllä oli mahtava keikka! Ei malttanut paikallaan pysyä, kun oli niin hyvä meno. 
Tämä päivä alkoi taas metsälenkillä karvakuonon kanssa. Ja kyllä sillä kivaa oli!
Juoksenteli edestakaisin ja haisteli kaikkea, pyöri sammaleella ja repi oksia. 


Vauhti oli kova
Etsi koira 😀
Sammaleet pöllyää
Ja keppikin löytyi


Iltapäivästä päsin shoppailemaan, mies tarvitsi uudet farkut. Ja se ei koskaan ole ollut helppo nakki löytää oikeanlaisia… Onneksi löytyi kuitenkin ja vasta kolmannesta liikkeestä johon mentiin. 
Itse yritin löytää mekkoa pikkujouluihin, mutta aika heikoin tuloksin.. Ehkä ensi viikonloppuna sitten. Jos jollain on vinkkiä mihin kannattaa mennä hakemaan niin antaa kuulua vaan 🙂 Onhan mulla vielä kaksi viikkoa aikaa löytää sellainen. Tai melkein kaksi viikkoa. 


Että sellanen terveyslounas tuli syötyä 😀
Huomenna olisi tarkoitus taas mennä salille kokeilemaan kuntoa. Taitaa tuo mieskin päästä pitkästä aikaa mukaan treenaamaan. Alkaa nimittäin hänkin olla kunnossa. Ihan kiva kun ei tartte yksinään treenata. 
Mutta ennen salia pitäis huomenna käydä tukkatohtorilla. On taas tuo hiuskuontalo päässyt kasvamaan sen verran pituutta ettei mallista ole tietoakaan. Onneksi mun kampaajaan voi luottaa, se osaa leikata siihen sen mallin mikä pitääkin. 
Mulla ei koskaan vielä ole ollut ripsien pidennyksiä tai rakennekynsiä eikä mitään muitakaan kynsiä kuin omat. Nyt oon miettinyt olisko helpompaa jos laittaisi jonkin näköiset akryylikynnet tai sellaset. Ei jatkuvasti tarttis olla lakkaamassa. Mulla kun on sen verran heikot kynnet itsellä, että ne ei tarvii kuin  pienen kolhun niin jo lähtee puolet kynnestä murtumaan. Ja jos ei oo lakkaa niin ne menee vielä helpommin poikki. 
Niitä ripsiä ei varmaan edes kannata miettiä, koska käydään saunassa pari-kolme kertaa viikossa ja oon kuullut ettei sellasten kanssa sais saunoa ollenkaan. 
Jos joku tietää huikata edullisesta ja hyvästä kynsien laittajasta Turun suunnalla niin saa sen myös mielellään kertoa. 

Jottei tää menis ihan turhaks jaaritteluks niin nyt meen tekeen meille iltapalaa ja sit saunaan!

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!


Share this post: