Juoksureppu hakusessa

Nyt tarvitaan vinkkejä!
Pitäisi löytää hyvä reppu. Reppu joka selässä voi juosta 12 kilsan työmatkoja ja siihen mahtuu välttämättömimmät tavarat. Se saisi mielellään olla myös kaunis ja siinä pitäisi olla hyvät säätövarat. Olen lyhyt ja kokoa XS tai S, riippuu hieman vaatteesta ja mallista. Reppu pitäisi olla sellainen, että se ei roikkuisi liian alhaalla ja, että sen säätöhihnojen ”päät” saisi mukavasti piiloon tai kiinni jottei ne heiluisi vapaana ja sotkeutuisi käsiin.
Reppua voisi mielellään soveltaa myös pyöräilyyn. No, miksi se ei siihen soveltuisi jos se soveltuu juoksuunkin. Työmatkojen lisäksi tuo reppu on tarkoitus ottaa mukaan Nuts2017 lyhyimmälle lenkille heinäkuussa. Matka on siis hieman vajaa 30 km, mutta kulkee tunturissa ja aikaa siihen voi kulua ihan mitä vain 3,5 ja 5 tunnin välillä, en osaa sanoa, kun en aiemmin ole siellä juossut. Enkä muillakaan ”kunnon” poluilla.

Tällä hetkellä mulla on käytössä juoksulenkkejä varten Camelbakin pikkureppu, jossa on myös juomasäiliö. Ainoa ongelma tuossa repussa on se, että siihen ei mahdu vesisäiliön lisäksi muuta kuin muutama energiageeli ja pari patukkaa.

Joitakin vaihtoehtoja mulla jo on mielessä, mutta vielä pitäisi päästä testaamaan niitä.

Haglöfs

Inov

Salomon

Jos jollain on antaa vinkkejä niin mielellään otan niitä vastaan 🙂

Share this post:

4 Comments
 1. Unknown

  Eipä noista kuvassa olevista ole minullakaan kokemusta, mutta Inovin Ultrarace sopii minulle ainakin tosi hyvin ja olen aikalailla saman kokoinen, lyhyt 155cm ja vaatekoko xs/s.

 2. Tanja

  Kiitos vinkistä, pitääkin käydä testaamassa 🙂

  Ihanaa viikonloppua sinulle!

 3. Unknown

  Hei!

  Minulla ei valitettavasti ole antaa neuvoja juoksureppuihin, mutta löysin tänne mukalta vaikuttavaan blogiisi muitten juoksublogien kautta ja ajattelin haastaa sinut kertomaan itsestäsi lisää, jos joukossa olisi muitakin uusia lukijoita kuin minä =) Eli….

  ….Blogimaailmassa on nyt tosi trendikästä kirjoittaa kaverikirjaa niinpä TAKOMORUNNERS teki siitä ihan oman version ja haastaa omia bloggaajia vastamaan kirjaan ja haastamaan mukaan myös muita juoksun ystäviä. Kirjoittaisitko SINÄ JUOKSUKAVERIKIRJAAMMEI? Kopioi kysymykset ja kirjoita omat vastauksesi – julkaise blogissasi ja tule huikkaamaan mun kaverikirjasivun kommentteihin, että olet kirjoittanut ja jaa linkki postaukseesi. =) KIITOS!

  Takomorunnersin juoksukaverikirja:

  Kuka olet:
  Missä päin vaikutat:
  Mitä teet työksesi:
  Mitä harrastat:
  Lempiruokasi:
  Mitkä on lempilajisi:
  Minkä merkkinen juoksukenkä olisit:
  Kerro lempparikisasi jos sellaisia on:
  Mikä on paras juoksutuloksesi:
  Mikä on mieleenpainunein liikuntahetkesi:
  Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana:
  Entä heikkoutesi:
  Jos saisit lisätunteja vuorokauteen:
  Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen:
  Missä maassa haluaisit juosta:
  Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten:

  Jaa Takomorunnersin juoksukaverikirjaa eteenpäin!

  Jokainen teistä lukijoistakin joiden sydän sykkii jollain muotoa juoksulle – ottakaa haasta vastaan ja postatkaan blogiinne juoksukaverikirjasivu, niin tulemme lukemaan. =)

 4. Tanja

  Kiitos Marika todella paljon haasteesta!
  Osallistun mielelläni ja kerron itsestäni, mikä tämän parempi tapa, vanha kunnon ystäväkirja-meininki.
  Toivottavasti viihdyt jatkossakin blogini parissa 🙂

  -Tanja-

Comments are closed.